Proactive Security Auditor indir,download,yükle - Şifreleme - Güvenlik - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Şifreleme - Güvenlik » Proactive Security Auditor
   Proactive Security Auditor
  Boyutu : 686 Kb
  Kullanım Süresi : 30 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows NT/2000/2003/XP
  Üretici Firma : ELCOMSOFT
  Ekleme Tarihi : 13-10-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Yazılım; bilgisayarda kurulu olan tüm sistem, güvenlik güncellemeleri ve diğer yazılımların yamalarını kontrol ederek web sitelerine bağlantı sağlamakta ve eksik yamaların bilgisayara indirilerek kurulmasına yardımcı olmaktadır. Ayrıca Microsoft web sitesinden eksik yamaları bularak kurmak için kullanıcıya yardımcı olmaktadır.

Çoğu zaman kullanıcılar bilgisayarına kurdukları yazılımların kendiliğinden güncellemesi olduğu için yazılımın güncellemesini kontrol etmezler. Ancak bazı yazılımlar her ne kadar kendiliğinden güncellemesi olsada sadece kritik bilgi ve verileri güncelleyerek diğer verileri kullanıcıya bırakırlar. Bu verilerden çok önemli olanı olsa bile kritik kategorisinde olmadığından güncellenmeyebilirler. İşte kullanıcıların bilgisayarında hangi güncellemelerin eksik olduğunu ve bu güncellemelerin nerelerde olduğunu bulmak bazan çok zaman alır ve yerlerini bulmaksa neredeyse imkansız hale gelir.

Yazılım, 2 ana başlık ve bu başlıkların işlevini gösteren pencerelerden oluşmaktadır. Kısa yol tuşları ana başlıklarda anlatılacağından burada kısa yol sekmelerine değinilmeyecektir. Ana başlıklar sırasıyla; Dosya ve Gözlemleme (View) seçeneklerinden oluşmaktadır.

ANA BÖLÜM BAŞLIKLARI:
Dosya: Yeni Tarama, Karşılaştırmalı Tarama (Compare Scans), Html Raporunu Üretin (Generate HTML Report), Seçilmişi Silin (Delete Selected), Güven Belgesi (Credentials), Bildiriyi gözden geçirin (Browse Bulletin) ve Tercihler (Preferences) sekmesi olmak üzere toplam 7 sekmeden meydana gelmiştir.
  • Yeni Tarama; Kullanıcı bu sekmeye tıkladığında yazılım bilgisayarda bulunan tüm yazılımları tarar ve bu yazılımların güncelleme ve yama durumlarını kullanıcıya bildirir.
  • Karşılaştırmalı Tarama; Taramalar arasında tarihsel ve bilgi alanı (domain) olarak karşılaştırma yapar ve doğruluğunu tespit ederek kullanıcıya durumu bildirir.
  • Html Raporunu Üretin; Test ve tarama sonuçlarını HTML türünde rapor olarak kullanıcıya vermektedir.
  • Seçilmişi Silin; Tarama sonucu bilgi alanını silerek yeniden tarama yapmak için hazır hale getirmeye yaramaktadır.
  • Güven Belgesi; Kullanıcı bu yazılıma, yazılımın bulduğu yama veya güncellemelere şifre koyarak başka kişilerin erişimini kısıtlamaktadır.
  • Bildiriyi gözden geçirin; Yazılımın bulduğu tüm güncelleme ve yamalara ait not belgesidir. Kullanıcı bunu toplu halde görmek için kullanmaktadır.
  • Tercihler; Kullanıcı bu sekme ile isterse kendisinin seçtiği bir alanda (C,D HDD) güncelleme ve yamaları yazılıma kontrol ettirebilmektedir.

    Gözlemleme: Bu sekme ile kullanıcı yazılımın görünüşünü tarihe göre, bilgisayar konumuna göre, liste, detaylar, büyük ve küçük simgeler şeklinde düzenleyebilmektedir.

    Yazılım, Statü tarafından yamaları filtreleyin (Kurulum/eksik/not) ve Sertlik tarafından yamaları filtreleyin (Tehlikeli/önemli/ılımlı/düşük) olarak yamaları filtrelemekte ve kullanıcı sadece istediği yamaları yazılıma aratarak zamandan tasarruf etmektedir.

    Anahtarlar:Proactive Security Auditor indir,Proactive Security Auditor download,Proactive Security Auditor indir,Proactive Security Auditor çek,Proactive Security Auditor,Proactive Security Auditor mp3,Proactive Security Auditor şarkı sözü,Proactive Security Auditor film indir,Proactive Security Auditor film,Proactive Security Auditor açıklama,Proactive Security Auditor bul,Proactive Security Auditor video,Proactive Security Auditor bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Proactive Security Auditor
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Task Lock
    Access Key
    File Securer
    Portable Vault
    Password Depot
    Şifre Defteri
    FlashDrive Crypto
    PINs
    Folder Guard Classic
    Advanced ACT! Password Re
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır