Protector Plus 2007 indir,download,yükle - Antivirüs - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Antivirüs » Protector Plus 2007
   Protector Plus 2007
  Boyutu : 7.66 Mb
  Kullanım Süresi : 30 Gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 95/98/Me/NT/2000/XP
  Üretici Firma : Proland Software
  Ekleme Tarihi : 05-11-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Protector Plus 2007, bir anti-virüs yazılımı. Pek fazla tanınmayan bu yazılım oldukça marifetli aslında. Üreticisinin en son çıkardığı yazılım Protector Plus 2000 olarak biliniyordu. Proland Software şirketinin politikasına göre uzun bir süre için tek bir yazılım ve bunu sürekli destekleyerek güncellemekti. Üreticisi olarak bu politikayı yıllardır sürdürmekten geri kalmadılar. En son güncel program 2000 yılında çıkarıldı ve bu yazılım 7 yıl boyunca sürekli olarak güncellenerek desteklendi. En son güncel program olarak Protector Plus 2007 piyasaya sürülmeye başlandı. Oldukça fazla gelişen bu programın özelliklerini ve yeniliklerini inceleyecek olursak şöyle sıralanıyor.

Protector Plus 2007`in Özellikleri:
  • Virüsleri sisteminize zarar vermeden kaldırabilir. (Disinfect)
  • Virüsleri dosya ile birlikte silebilir. Silinecek olan dosya eğer sistem dosyası ise sisteminizin zarar görmesine neden olabilir! (Delete)
  • Virüsleri dosya ile birlikte karantinaya alabilir. Karantinaya alınacak olan dosya eğer sistem dosyası ise sisteminizin zarar görmesine neden olabilir! Karantinaya alınan dosyayı bu bölümden isteğinizle çıkarmadığınız taktirde tamamen kullanılmaz hale getirir. (Quarantine)
  • Truva atlarını sisteminize zarar vermeden kaldırabilir. (Disinfect)
  • Truva atlarını dosya ile birlikte karantinaya alabilir. Karantinaya alınacak olan dosya eğer sistem dosyası ise sisteminizin zarar görmesine neden olabilir! Karantinaya alınan dosyayı bu bölümden isteğinizle çıkarmadığınız taktirde tamamen kullanılmaz hale getirir. (Quarantine)
  • Solucanları sisteme zarar vermeden kaldırabilir. Güncel solucanları tespit edebilir fakat tüm güncel solucanları kaldırma konusunda etkili değil. Ayrıca solucanları dosya ile silebilir veya karantinaya alabilir fakat her iki durumda da dosya kullanılamayacağından sisteme zarar verebilir. Silmek ya da Karantinaya almak isteğinize bağlıdır.
  • E-mail için kullandığınız programı tespit eder ve o sizin yerinize mail taramasını yapar truva atları, virüsler, solucanlar, reklamlı postalarda buna dahil.
  • İnternetten istediğiniz sıklıkta güncelleme desteği. (Update)
  • Araç çubuğunda çalışabilme özelliği. (Real-Time)
  • Windows`un açılışında sistem ile beraber çalışma.
  • Güncelleme konusunda otomatik takip desteği.
  • Yapılan aramalar konusunda ayrıntılı rapor özelliği.
  • Yapılan tüm aramalar hakkındaki raporların tutulduğu kayıt hafızası.
  • Arayacağınız bölümleri otomatik olarak ya da kendi isteğinize göre seçebilme özelliği.


  • Günümüzdeki güncel virüslerden tutunda eski virüslere kadar tümünü bulabiliyor. Hatta buna piyasada bulunan virüslerin %99 desek yeridir. Bu arama gücünü ise internetten güncelleme desteği sayesinde kazanıyor. (Update)

    Protector Plus 2007 bu işlemlerin tümünü 30 Gün boyunca size ücretsiz olarak yapıyor fakat daha sonra programı satın almanız gerekiyor. Programın tam sürümüne sahip olmak için 29.95$ ödemeniz gereklidir. Programa üretici sitesinden sahip olabilirsiniz.

    NoT: Kullandığınız işletim sistemi Windows 2003 Server, Windows 2000 Server, Windows 2000 Advanced Server, Windows NT Server ise bu sistemlere uygun sürümü indirmek için tıklayınız.

    Anahtarlar:Protector Plus 2007 indir,Protector Plus 2007 download,Protector Plus 2007 indir,Protector Plus 2007 çek,Protector Plus 2007,Protector Plus 2007 mp3,Protector Plus 2007 şarkı sözü,Protector Plus 2007 film indir,Protector Plus 2007 film,Protector Plus 2007 açıklama,Protector Plus 2007 bul,Protector Plus 2007 video,Protector Plus 2007 bedava
     
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Protector Plus 2007
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    W32.Sasser Removal Tool
    W32.Mytob.AR@mm Removal T
    Wscript.Kakworm Removal T
    W95.MTX Fix Tool
    Haysoft SoBigRemover
    VBS.Haptime Removal Tool
    PC DoorGuard
    W32.Bropia Removal Tool
    Kak.Worm.B Fix
    Bat.Mumu.A.Worm Removal T
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır