Registry Clean Pro indir,download,yükle - Bakım - Onarım - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Bakım - Onarım » Registry Clean Pro
   Registry Clean Pro
  Boyutu : 1.34 Mb
  Kullanım Süresi : 30 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 98/Me/2000/XP
  Üretici Firma : QSX Software Group
  Ekleme Tarihi : 05-10-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Registry Clean Pro, bir kayıt kütüğü temizleme ve onarma aracıdır. Bilgisayarınıza yükleyip daha sonra sildiğiniz bazı programlar kendilerini yükledikleri gibi kaldırmazlar. Ya da program kaldırma sırasında bir hata oluşup, doğru kaldırılmayabilirler. Bu doğrultuda arkalarında iz bırakmış olurlar. Bu izler da zamanla birikerek kayıt kütüğünün ağırlaşmasına bile sebeb olabilirler.

Eğer çok fazla programla çalışıyor ve yükle/kaldır seçeneğini fazla kullanıyorsanız sisteminizin çeşitli yerlerinde bazı artık dosyalar kalabilir. Bu bırakılan yerlerden biri de regedit (kayıt kütüğü). Ama burada yapılacak bir hata ciddi sorunlara yol açabilir. O yüzden kayıt kütüğü temizleme araçlarıyla temizleme yapsanız dahi dikkatli olmakta fayda var.

Registry Clean Pro bulduğu sorunları düzeltip, temizlemeye yardımcı olur. Program; başlangıç, paylaşımlı DLL, yazı tipleri, uygulama bilgileri, COM/ActiveX, dosya paylaşımları, paylaşımlı klasörler, yardım dosyaları ve son kullanılan kullanıcı listesindeki sorunları bulup, onarmaya yardımcı olur.

Programı açtığınızda tarama yapmak için `Clean the registry (kayıt kütüğünü temizle)` seçilip, `Next (İleri)` ile devam ettikten sonra, Full (Tam) ya da Custom (Özel) taramadan biri seçilir. Tarama işlemi başlatıldıktan sonra kaldırılacak girişler listelenir ve `Next` tuşuna bastığınızda temizleme işlemi başlatılır ve hatalı girişler bilgisayarınızdan kaldırılır.

Programın lisanslı fiyatı ise 39.95$`dır.

Anahtarlar:Registry Clean Pro indir,Registry Clean Pro download,Registry Clean Pro indir,Registry Clean Pro çek,Registry Clean Pro,Registry Clean Pro mp3,Registry Clean Pro şarkı sözü,Registry Clean Pro film indir,Registry Clean Pro film,Registry Clean Pro açıklama,Registry Clean Pro bul,Registry Clean Pro video,Registry Clean Pro bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Registry Clean Pro
SEÇMECE PROGRAMLAR
Desktop Maestro
HDD Scan and Repair
Instant Memory Cleaner
Auslogics Disk Defrag
XP Repair Pro
Registry Healer
Acronis Recovery Expert
Avira UnErase Personal
Disk Cleaner
Super Utilities Standard
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır