School of Magic 3D Screensaver indir,download,yükle - Ekran Koruyucu - Masaüstü Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Masaüstü » Ekran Koruyucu » School of Magic 3D Screensaver
   School of Magic 3D Screensaver
  Boyutu : 10.7 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Astro Gemini Software
  Ekleme Tarihi : 30-05-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Genel olarak ekran koruyucuları sadece siz o an bilgisayar başında bulunmadığınız zamanlarda ekrandaki yazı ve önemli varsayılan belgelerinizi gizlemeye yarayan görüntüler olarak yorumlamaktayız. Ancak School of Magic 3D ve aynı firmanın diğer ürünleri bu düşünce tarzınızı tamamiyle değiştirecek. Astro Gemini Software son derece profesyonel ekran koruyucularıyla meşgul olduğunuzda dahi ilginizi çekebilecek ürünlere sahip.

School of Magic bizlere büyülerle bezenmiş fantastik bir dünya sunmakta. Ekran koruyucuyu açtığınızda en başta mistik ve bir o kadar da ilgi çekici bir koridorda geziye başlıyorsunuz. Daha sonra da birbirinden ilginç sayısız büyü odasında gezinizi sürdürüyorsunuz. Tamamen hayal ürünü bu mekanlarda gezi keyfinin hiç bitmemesini isteyeceksiniz.

Ürünümüz her ne kadar bir ekran koruyucu da olsa size bundan çok daha fazlasını hissettireceğinden eminiz. Örneğin o mistik ortama daha fazla yakışamayacak kalitede bir müzik eklenmiş. Bunun yanında bir de dijital saatin kullanılabilir olduğunu söylemeden edemeyeceğim. Ekran koruyucumuzun ayarlar bölümüne bakarak daha ayrıntılı seçenekleri de görebilirsiniz.

School of Magic 3D`nin malesef bir deneme sürümü olduğunu hatırlatalım. Belirli bir süre kısıtlamasının olmamasına karşılık bazı kullanım kısıtlamaları gözünüze çarpabilir. Örneğin ekranda sürekli kaydolmanız gerektiği konusunda uyarılar alacaksınız. Ürünümüzün tam sürüm fiyatı $14.95 olarak duyurulmaktadır. Ayrıca herhangi bir memnuniyetssizlik karşılığı 30 gün içerisinde para iadesi olduğunu da bilmenizde fayda var.

Anahtarlar:School of Magic 3D Screensaver indir,School of Magic 3D Screensaver download,School of Magic 3D Screensaver indir,School of Magic 3D Screensaver çek,School of Magic 3D Screensaver,School of Magic 3D Screensaver mp3,School of Magic 3D Screensaver şarkı sözü,School of Magic 3D Screensaver film indir,School of Magic 3D Screensaver film,School of Magic 3D Screensaver açıklama,School of Magic 3D Screensaver bul,School of Magic 3D Screensaver video,School of Magic 3D Screensaver bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
School of Magic 3D Screensaver
SEÇMECE PROGRAMLAR
New York City Screensaver
Dünya Kupası 1938 - 2002
3D New Years Old and New
Beyblade Screensaver
Pearl Harbor Ekran Koruyu
Fifa World Cup Screen Sav
Lord Of The Rings Screen
Space Trip 3D Screensaver
Çiçekler
Doggone Doggies Screensav
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır