Spyware Terminator indir,download,yükle - Güvenlik - Gizlilik - İnternet Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İnternet » Güvenlik - Gizlilik » Spyware Terminator
   Spyware Terminator
  Boyutu : 2.88 Mb
  Kullanım Süresi : 28 kullanım
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 98/Me/2000/XP
  Üretici Firma : Crawler
  Ekleme Tarihi : 07-02-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Spyware Terminator, tamamen ücretsiz ve gerçek zamanlı casus yazılım korumasına sahip muhteşem bir yazılımdır. Bilgisayarınızı "spyware", "adware", "trojan", "keylogger", "hijacker" ve diğer tehditlerden koruyan Spyware Terminator, gerçek zamanlı güçlü koruması, gelişmiş sistem taraması ve şüpheli dosyaları güvenilir bir şekilde karantinaya alması gibi birçok özelliğe sahiptir.

Spyware Terminator, tamamen ücretsiz olması, internet üzerinden otomatik güncelleme imkanı sunması, belirli zamanlarda güvenlik taraması yapabilmesi ve bir antivirüs görevini de yerine getirebilmesiyle diğer ücretli güvenlik yazılımlardan bir adım önde olduğunu gösteriyor.

Yazılımın Genel Özellikleri
  • 100% Ücretsiz Gerçek Zamanlı Koruma
    Etkin "spyware", "adware", "trojan", "keylogger", "hijacker" ve diğer tehditleri kaldırma özelliğine sahiptir.

  • Güvenilir Karantina
    Tarama sırasında şüpheli dosyalar tespit edildiğinde karantinaya alınır. Spyware Terminator bu tip dosyaların çalışarak bilgisayarınıza daha fazla zarar vermesini önler. Siz sürekli şüpheli dosyaları yeniden gözden geçirebilirsiniz.

  • Kolay Kullanım
    Spyware Terminator, her seviyedeki bilgisayar kullanıcısının casus yazılımları tespit edip eleyebilmesine izin verir. Eğer siz bir programı yanlışlıkla kaldırdıysanız, kolayca geri dönüş yapabilirsiniz.

  • Elle Yapılan & Zamanlanmış Tarama
    Bilgisayarınızı elle veya zamanlanmış taramaya tabi tutabilirsiniz. Tarama işlemi devam ederken isterseniz arkaplanda diğer işlerinizi yapabilirsiniz.

  • Otomatik Güncelleme
    Spyware Terminator, internetten son güncellemeleri otomatik olarak indirir. Bu sayede bilgisayarınız için etkili bir koruma sağlar.

    Editörden
    Spyware Terminator, ücretli Ad-aware SE Personal, Spyware Doctor gibi birçok güvenlik yazılımından üstün özelliklere sahip ve tamamen ücretsizdir. Yaptığım incelemelerde Spyware Terminator`un casus yazılımlara karşı 100% temizleme sağladığını, "Fast Scan" özelliği sayesinde rakiplerinden 2-3 kat daha hızlı tarama yaptığını ve bazı sahte güvenlik yazılımları gibi içerisinde zararlı yazılım barındırmadığı ve tamamen bilgisayarınızı korumaya yönelik bir yazılım olduğu tespit ettim. Ayrıca güvenlik taraması sonucu verdiği raporun detaylı ve anlaşılır olması dikkatimi çekerken, kolay kullanımlı ve her seviyedeki kullanıcının rahatlıkla kullanabilecek olması benden tam not almayı haketti.

    Anahtarlar:Spyware Terminator indir,Spyware Terminator download,Spyware Terminator indir,Spyware Terminator çek,Spyware Terminator,Spyware Terminator mp3,Spyware Terminator şarkı sözü,Spyware Terminator film indir,Spyware Terminator film,Spyware Terminator açıklama,Spyware Terminator bul,Spyware Terminator video,Spyware Terminator bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Spyware Terminator
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    SafeIT
    Norton Personal Firewall
    iTren System Manager
    Settings Sentry
    SecurityPlus
    Jetico Personal Firewall
    BigFix
    Dial-Up Lock Millennium E
    Browser Hijack Recover (B
    TZ Personal Firewall
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır