Startup Monitor indir,download,yükle - Sistem Araçları - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Sistem Araçları » Startup Monitor
   Startup Monitor
  Boyutu : 2.08 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Amazing Software Products
  Ekleme Tarihi : 02-07-2005

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Bir sorunu halletmenin en iyi yolu onu kökünden kazımaktır. Örneğin bilgisayarınızda bir spyware (casus programcık) ya da adware (reklâm amaçlı programcık) varsa bunlar kendilerini sistem başlangıcına yerleştiriyorlar ve sistemi başlattığınızda hepsi aktif hale geliyor. Eğer onların başlamasını engelleyebilirsek ortada sorun kalmayacak. İşte bunu düşünerek hazırlanmış başarılı bir program: Startup Monitor

Startup Monitor, bilgisayarınızın başlamasıyla aktif hale geçen programları size listeliyor, sizde burada bir hatalı durum olup olmadığını anlıyorsunuz.
Program gerçekten basit ve anlaşılır bir yapıda hazırlanmış. Programı açar açmaz size bilgisayarın açılmasıyla aktif hale gelen programları sıralıyor, sizde istediğinizi engelliyor, istediğiniz silebiliyorsunuz. Böylece istenmeyen programcıklara son!

Tabi sadece istenmeyen programlara karşı koruma sağlamakla kalmıyorsunuz, bunun yanında bilgisayarınızı yavaşlatabilecek, gereksiz kayıtlardan da kurtulabilirsiniz. Örneğin Messenger programının bilgisayar açılışında açılmasını istemiyorsunuz. Zira açılırken bilgisayarı yoruyor. Tek yapmanız gereken programı listeden silmek! Artık bilgisayarınız daha hızlı açılacak.

Sadece yerleşen programları silerek koruma sağlamaz aynı zamanda kendini sistem açılışına yazan programları da size haber verir. Sizde bu programların ne olduğunu kontrol edebilir, eğer bir sorun varsa kendisini sistem başlangıcına yazmasını engelleyebilirsiniz. Böylece başlangıç sistemi değişikliklerinden anında haberiniz olur.

Not: Program Advanced Search-Bar programı ile beraber gelmekte, ama bu programın kurulumunu zorunlu kılmamaktadır. Kurulumun son aşamasında size bu programı isteyip istemediğiniz sorulmaktadır.

Anahtarlar:Startup Monitor indir,Startup Monitor download,Startup Monitor indir,Startup Monitor çek,Startup Monitor,Startup Monitor mp3,Startup Monitor şarkı sözü,Startup Monitor film indir,Startup Monitor film,Startup Monitor açıklama,Startup Monitor bul,Startup Monitor video,Startup Monitor bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Startup Monitor
SEÇMECE PROGRAMLAR
Paragon Partition Manager
CD Speed
XPTuneup
Turbo Switch
Paragon Hard Disk Manager
GetDataBack for NTFS
GoBack Deluxe
GeForceAASet
Windows XP CD Slide Show
Add/Remove Pro
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır