TEKNOSINAV Eğitim - (Hepsi Bir Arada Programlar) indir,download,yükle - Eğitim - İş - Ofis Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İş - Ofis » Eğitim » TEKNOSINAV Eğitim - (Hepsi Bir Arada Programlar)
   TEKNOSINAV Eğitim - (Hepsi Bir Arada Programlar)
  Boyutu : 3.17 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Halil Dursun
  Ekleme Tarihi : 13-03-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üreticiden : Bilgi Yarışması Programı : Projeksiyonla duvara yansıtarak sınıfları veya grupları yarıştırabileceğiniz bir programdır. Puanlara göre otomatik grafik oluşturma, geri sayım sayacı, sabit veya doğru sayısına göre puanlama, istenilen formatta sorular ve daha birçok özelliği bu programda bulabilirsiniz. Şu anki son versiyonda maksimum yarışmacı sayısı 4`ten 6`ya çıkarılmıştır.

Okul zil programı : Kullanımda hiçbir kısıtlama yok. Gerek ayarlamalar, gerekse kullanım kolaylığı ve görsellik olarak tam olarak işinizi görecektir. Öğretmen, giriş ve çıkış zilleri için farklı melodiler kullanabilir, melodi olarak kullanacağınız MP3 dosyaları için de saniye ayarlaması yapabilirsiniz.

Birebir etüd programı : Okul veya dershanenizdeki öğretmen ve öğrencilere, hiçbir karışıklık olmadan tüm birebir atamalarını yapabilirsiniz. Yapılan birebir atamalarının ardından, öğretmen ve öğrenciler için otomatik olarak oluşturulan birebir tabloları oldukça kullanışlıdır. Yıllardır hiçbir hata vermeden kullanımda olan bu program, birebir eğitim veren tüm okul ve dershaneler için özellikle tavsiye edilir.

Öğrenci takip programı : Programı kullanmadan önce ilk olarak tüm öğrenci kayıtları programa giriş yapılmalıdır. Öğrencilerin fotoğraf ve tüm kimlik bilgilerinin yanı sıra, adres, telefon ve veli ve ailevi bilgilerini de takip edebilirsiniz. Esnek raporlar bölümünde sayısız koşulda sayısız öğrenci listesinin alabilir, gerektiğinde bu listeleri Excel`e aktarabilirsiniz.

Devam – devamsızlık programı : Kurumunuzun eğitim durumuna göre, “Tam gün”, “sabah – öğle” veya isterseniz “Ders bazında devamsızlık” seçenekleriyle oldukça esnek bir devam takip programıdır. Her türlü devamsızlık raporları da mevcuttur.

Yıllık plan hazırlama programı: Her şey otomatik, yalnızca tarihleri, okul adı ve öğretmen girişi yapınız, en güzel sayfa dizaynıyla planınız hazır. Bundan sonraki yıllar sadece tarihleri değiştirin yeterli.

Esnek İş günü takvimi programı : Tek sayfalık çizelge şeklinde değil, bu iş için özel yazılmış, başlangıç tarihini ve renklendirilecek tarihleri kendinizin girebileceği çok özel bir program.

Sınav tarihleri çizelgesi : Okullar için, yazılı tarihlerini girerek hem öğrenci hem de öğretmenlere sınav tablosunu otomatik olarak oluşturabilirsiniz.

Öğretmen not giriş programı : Girmiş olduğunuz yazılı notlarının, not sayısına göre ortalamasını hesaplayan, alt derslerin de yüzdelik katılımıyla ortalamalarını kolayca hesaplayabileceğiniz bir program.

ÖSS - OKS puan hesaplama : Doğru ve yanlışları girerek paunları hesaplayabileceğiniz bir program. Katsayıları da istediğiniz şekilde değiştirme olanağı var.

Demirbaş Programı : Hem demirbaş takibi yapabilir, hem de duvara astığınız demirbaş tablolarını yazıcıdan çıkarabilirsiniz.

Kütüphane programı : Şu anda yalnızca barkod okuyucu bölümü eksik, kütüphanenizdeki kitapların takibini ayrıntılı olarak yapabileceğiniz bir program.

ÖSS - OKS - YDS - Konu tarama Optik Sınav Değerlendirme Programı : Programın içindeki Sınavlar başlığı altında bulunan bu bölümde tüm optik okuyucu işlemlerinin yanı sıra sınırsız sınav analizleri ve sınav sonuç belgelerine ulaşabilirsiniz.

Hemen hemen tüm bölümler, programı indirerek kullanan öğretmenlerden gelen istek ve görüşler doğrultusunda yeniden şekillenmiş, eksiklikler giderilmeye çalışılmıştır. Tüm modüller hiçbir kısıtlama olmaksızın süresiz olarak kullanılabilmekte.

Tüm modülleriyle toplam 3,2 MB boyutundaki bu programı, birkaç saniye içinde bilgisayarınıza kurduktan sonra genel tanımlardan logo değiştirerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Hemen ardından Servis - lisans menüsünü kullanarak kurum isminizi de programa giriş yapabilirsiniz. Buradaki lisans numaraları programın yalnızca Deneme Sınavları bölümünü ilgilendirmektedir.

Anahtarlar:TEKNOSINAV Eğitim - (Hepsi Bir Arada Programlar) indir,TEKNOSINAV Eğitim - (Hepsi Bir Arada Programlar) download,TEKNOSINAV Eğitim - (Hepsi Bir Arada Programlar) indir,TEKNOSINAV Eğitim - (Hepsi Bir Arada Programlar) çek,TEKNOSINAV Eğitim - (Hepsi Bir Arada Programlar),TEKNOSINAV Eğitim - (Hepsi Bir Arada Programlar) mp3,TEKNOSINAV Eğitim - (Hepsi Bir Arada Programlar) şarkı sözü,TEKNOSINAV Eğitim - (Hepsi Bir Arada Programlar) film indir,TEKNOSINAV Eğitim - (Hepsi Bir Arada Programlar) film,TEKNOSINAV Eğitim - (Hepsi Bir Arada Programlar) açıklama,TEKNOSINAV Eğitim - (Hepsi Bir Arada Programlar) bul,TEKNOSINAV Eğitim - (Hepsi Bir Arada Programlar) video,TEKNOSINAV Eğitim - (Hepsi Bir Arada Programlar) bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
TEKNOSINAV Eğitim - (Hepsi Bir Arada Programlar)
SEÇMECE PROGRAMLAR
Diş Hekimliği Tedavi Ders
Bilişim Teknolojileri ve
Nutuk
Anaokulu ve Kreş Yönetim
Devletimizi Kuranlar TBMM
Evlilik Ve Aile
Music Ace
Birebir Etüt Programı
Devletimizi Kuranlar TBMM
OkulVT (Ücretsiz Okul Yön
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır