The Hot Mix indir,download,yükle - Ses/Görüntü Oynatıcılar - Ses - Video Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Ses - Video » Ses/Görüntü Oynatıcılar » The Hot Mix
   The Hot Mix
  Boyutu : 5.73 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : The Hot Mix - Music Community
  Ekleme Tarihi : 05-03-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Hot Mix, radyo ya da halka açık yerlerde dinleti yaparken kullanabileceğiniz ve birçok ücretli rakibine göre iyi sayılan bir yazılım. Program içinde 2 tane çalıcı bulunuyor. Bu çalıcıları kullanarak iki parçayı birbirine karıştırabilir ya da bir parçadan diğerine geçiş yapabilirsiniz. Ayrıca "Auto DJ" özelliği ile program kendi kendine parçaları seçerek ardı ardına çalıyor. Ayrıca parçalara çalma sırasında çeşitli efektler ekleyebiliyor, parçaların tonları üzerinde oynayabiliyorsunuz. En önemli özelliği ise aynı anda birden fazla ses kartını destekleyebilmesi.

Programı yükledikten sonra karşınıza gelen ekranda kimlik(profile) oluşturarak programa girebilirsiniz. Kimlik oluştururken sorduğu dizinler için şarkılarınızın bulunduğu dizinleri seçmelisiniz. Daha sonra gelen ekranda, listede şarkı olmayacak. Arama yaparak kendi oluşturduğu veritabanından istediğiniz şarkıyı bulup getirtebilir ya da library(kütüphane) özelliğini kullanarak tüm şarkıları bir listede görüntüleyebilirsiniz. Şarkıları çalmak için 1. Çalıcı ya da 2. Çalıcıya yüklemeniz gerekiyor. Ayrıca yazılım, en çok çaldığınız şarkıların istatistiğini tutuyor. Oluşturduğunuz çalma listelerini kaydedebiliyorsunuz da. Ancak program Türkçe karakterleri desteklemekte pek başarılı değil.

Anahtarlar:The Hot Mix indir,The Hot Mix download,The Hot Mix indir,The Hot Mix çek,The Hot Mix,The Hot Mix mp3,The Hot Mix şarkı sözü,The Hot Mix film indir,The Hot Mix film,The Hot Mix açıklama,The Hot Mix bul,The Hot Mix video,The Hot Mix bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
The Hot Mix
SEÇMECE PROGRAMLAR
All-in-One DVD Player
OrangeCD
trx recorder
Artisan DVD/DivX Player
Cliprex DS DVD Player
Wav & Midi Player
4Front Headphones
RealPlayer 10.5
Eugenes
NostraDivX Player
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır