TiNK! indir,download,yükle - Zeka - Oyun Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Oyun » Zeka » TiNK!
   TiNK!
  Boyutu : 13.6 Mb
  Kullanım Süresi : 15 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 98/Me/2000/XP/Vista
  Üretici Firma : Neos
  Ekleme Tarihi : 17-08-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Tink!, kelime öğrenme oyunudur. Program ya da oyun sayesinde İngilizce haricinde başka bir dildeki kelimeleri eğlenceli bir şekilde öğrenmeye yardımcı olur. Mahjong, Rivers ve Memory olmak üzere 3 bölüme ayrılmıştır. Seçilen iki dildeki birbirinin karşılığı olan kelimelerin bulunması üzerine kurgulanan bir oyun. Mesela, Sun-El sol, Moon-La luna gibi.

Tink!, İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, Polonyaca, Japonca ve Çince dillerindeki kelimeleri karşılıklı öğretmeye çalışır. Bu dil öğretme aracıyla iki farklı dilde aynı anlamdaki kelimeleri eşleştirip buluyorsunuz. Daha fazla eşleştirme daha hızlı ezberleme, daha yüksek skor elde etmeyi sağlar.

Program normal, basit (easy) ve resim (picture) gibi seviye seçenekleri ile çalışabilir. Program çalıştırıldığında ana ekran üzerinden Mahjong, Rivers ya da Memory bölümlerinden birini seçilir. Daha sonra iki dil seçimi yapılır. (Bu iki dildeki aynı anlama gelen kelimeleri bulmak için.) Alt kısımda bulunan kolay düzeyde çalışmak için imleç koyabilir ve sonra "Start Game" diyerek oyunu başlatabilirsiniz.

Mahjong set (Çin dominosu kuralı): Göreviniz en azından dikey ve yan yana olan taşları eşleştirmek. Bu taşların üstünde daha önce seçilmiş olan iki dile ait kelimeler yazılıdır.
Rivers set: Taşları çiftleme üzerine kurulu bir oyun.
Memory set (Hafıza kuralı): Göreviniz pano içinde bulunan taşlar üstündeki kelimeleri ezberleyerek, bunları eşlemek.

Programın seçenekler kısmından dilleri, modelleri, konuları (ülkeler, hayvanlar, yiyecek, doğa, sağlık, yerler, teknoloji, rastgele ve özel), düzeyi (9 düzey), arkaplan rengi ve sesi değiştirebilir; sonuçlara göz atabilirsiniz.

Kısıtlama:
Programı 15 gün ücretsiz deneyebilirsiniz. Deneme sürümde sadece 36 kelime ve tek düzey mevcuttur. Tam sürümde ise 720 kelime 9 düzey var ve hatırlatma penceresi çıkmaz. Lisanslı fiyatı ise 24.95$`dır.

Not: Kurulum sırasında `install free trial version` onay kutusunu işaretleyerek kurulumu başlatabilirsiniz.

Anahtarlar:TiNK! indir,TiNK! download,TiNK! indir,TiNK! çek,TiNK!,TiNK! mp3,TiNK! şarkı sözü,TiNK! film indir,TiNK! film,TiNK! açıklama,TiNK! bul,TiNK! video,TiNK! bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
TiNK!
SEÇMECE PROGRAMLAR
Jigsaw365
Worms 3D
Beesly`s Buzzwords
Crystal Cave
Neighbours From Hell
Nettetris
Brains Breaker Puzzle
Scrabble
Emlith
RiotBall
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır