TreePad SAFE indir,download,yükle - Çeşitli - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Çeşitli » TreePad SAFE
   TreePad SAFE
  Boyutu : 4.06 Mb
  Kullanım Süresi : 21 Gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : TreePad
  Ekleme Tarihi : 14-10-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
TreePad SAFE, çok kuvvetli üç farklı plânlamada çalışabilen, düzenleyici, PIM, kelime işlemci, fotoğraf albümü, web sitesi jeneratörü (Dinamik isteğe bağlı gönderme), kalıplarla çoklu-özel arama, 20 ve yukarı dilleri [spellcheck] destekleyen, eşanlamlı sayfa işaretleri, karakter haritası, tarih, favoriler, çoklu dosyaları gönderme ve alma yapabilen, şekiller, imaj resmleri, tür, şifre koruması ve gelişmiş şifreleme, bağlantı köprüleri vb. işlemleri yapabilen profesyonel bir yazılımdır.

Kullanıcılar her bir işlem için farklı yazılım kullanmakta ve bilgisayarda oldukça fazla yazılım barındırmaktadırlar. Resim işleme, işlenen dosyaları şifreleme, internette arama yapma, dosya aktarımı, kelime işlemci gibi yukarıda sayılan bir çok işlem için ayrı ayrı yazılımla çalışmaktadırlar. Hepsinin bir arada bulunduğu yazılımlar ise nadir bulunmaktadır.

Yazılım, kullanıcının tüm işlemlerini diğer şahıslardan korumaktadır. E-Postalar, metinler, bağlantı köprüleri vb. işlemlerinizi şifreleyerek koruma altına almaktadır.İnternette windows gezginini düzenleyerek gizlemekte, gözden geçirmekte, araştırmakta ve şekillerinizi koruma altına almaktadır. Algoritma şifreleme olarak TwoFish algoritmayı kullanmakta ve 256 bit şifreleme tekniği ile şifrelemektedir. Dünyaca ünlü [cryptographer] ve ünlü Blowfish algoritmanın yazarı tarafından geliştiren TwoFish en son bir şifreleme yöntemidir.

Gelişmiş ve temel mod (Advanced mode), size programın tüm özelliklerini kullanma imkanı vermektedir. Dosyaları internetten indirebilmekte ve gönderebilmektedir. Makale düzenlemesi ile yazılım, tamamen zengin metin düzenlemesi yapabilmektedir. Kullanıdığı yazı karakterleri arasında; cesur, italik, altını çizilmiş, üstü çizgili, satırın altına yazılmış harf veya rakam, satırın üstüne yazılan küçük harf, renk, font arka planı rengi, font adı, font büyüklüğü gibi imkanlar sunmaktadır. Paragraflarda ise; Sol, Hak, Merkez, Doğrulama, Normal, Alfabetik, Numaralandırma, Bereler, Kenarına yazan sol/yazı imkanları bulunmaktadır.

Yazılım şekillerde; kopyalayarak yapıştırma, dosya indirme ve dosya eklemek için imkan vermektedir. Yazılım, % 90 bitmap sıkıştırma oranlarını desteklemektedir. Desteklediği uzantılar arasında; png, jpg, gif, emf, wmf, ico ve bmp bulunmaktadır. Verileri doğal biçimlerinde saklamakta ve diğer resim dosyası tiplerine aktarabilmektedir. Bağlantı köprüsü yönetmeni ile yazılım, aktif bağlantı köprülerini desteklemektedir. Dahili düğümler/makalelere, belgelere, klasörler ve sabit diskinizdeki programlara, web sayfalarına, e-posta adreslerine, FTP bölgelerine çoklu bağlantı köprüleri sağlamaktadır. Tüm veri ve belgeleri kendiliğinden saklayabilmektedir. Yazılım, çok güçlü bir belgeleme aracıdır. Yalnızca birkaç fare tıklaması ile, verinizden html sayfaları yapabilirsiniz. Ayrıca, BMP`den EMF`ye, JPEG`ten GİF`e dosya aktarımı boyunca kendiliğinden dönüştürmektedir.

Yazılımın en önemli özelliklerinden birisi de dahili arama motoruna sahip olmasıdır. Herhangi bir makale için veritabanıyı belirleyebilmektedir. Yazılım, disklerinizin katalogları ve dizinleri kolayca oluşturarak her aranılan nesneye çok çabuk ulaşma imkanı sunmaktadır.

ÖZELLİKLER:
  • Html , metin ve RTF dosyalarını aktarabilmektedir.
  • Bir metin dosyasına herhangi bir veriyi aktarabilmektedir.
  • Bir web sitesine herhangi bir metin biçimini, şekilleri, dış bağlantı köprülerinin tüm tiplerini, dosyalar ve veriler arasında bağlantı köprülerini kurmakta ve birleştirmektedir.
  • TXT, RTF ve Html dosyalarını aktarabilmektedir.
  • Giden çoklu bağlantı köprülerinin birisinide dosyaları aktarmak için kullanmkatadır. Şekilleri (png, jpg, gif, bmp, emf, wmf ve ico) doğrudan aktarabilmektedir.
  • Tüm resim tiplerini, sıkıştırılmış ve tabii biçimlerinde saklamaktadır.
  • Alınan ve aktarılan tüm resimleri doğrudan kaydetmektedir.
  • Herhangi bir kişisel makale, html sayfası, zengin metin veya çözülmüş şifre dosyasını aktarabilmektedir.
  • Html, zengin metin veya çözülmüş şifre dosyaları, herhangi dosyayı bir makaleye aktarabilmektedir.
  • Ayrı bir program kullanmadan aktarma yapabilmektedir.
  • Bir Mind Manager [plugin] kullanmadan aktarma yapmaktadır.
  • Verileri 256 bit şifreleme tekniği ile şifrelemekte ve koruma altına almaktadır.

    Anahtarlar:TreePad SAFE indir,TreePad SAFE download,TreePad SAFE indir,TreePad SAFE çek,TreePad SAFE,TreePad SAFE mp3,TreePad SAFE şarkı sözü,TreePad SAFE film indir,TreePad SAFE film,TreePad SAFE açıklama,TreePad SAFE bul,TreePad SAFE video,TreePad SAFE bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    TreePad SAFE
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Borsa Disket Emri
    PDF Maker DLL
    StatsMe Türkçe
    QNX Tam Sürüm İşletim Sis
    CyberSky
    CoverPro
    Macro ToolsWorks Standard
    eDetective
    Büyük Türkiye Projesi - İ
    Microsoft Yeni Türk Liras
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır