Video CaptureConvert/Split/Merge/Burn Studio indir,download,yükle - Ses/Görüntü Dönüştürücüler - Ses - Video Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Ses - Video » Ses/Görüntü Dönüştürücüler » Video CaptureConvert/Split/Merge/Burn Studio
   Video CaptureConvert/Split/Merge/Burn Studio
  Boyutu : 17.6 Mb
  Kullanım Süresi : 30 Gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : McFunSoft, Inc.
  Ekleme Tarihi : 21-10-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
McFunSoft® Video Capture/Convert/Split/Merge/Burn Studio, video gerçekleştirmesinde ilk ve tek çözüm sunan, tasfiye etmek, düzenlemek, dönüştürme işlemi yapmak, ayırmak, birleştirme ve yazma işlemlerini yapmak için geliştirilmiş güçlü ve profesyonel bir yazılımdır. Yazılım, herhangi bir kullanılan görüntüden çiğ-ham görüntülere etiket koyabilmektedir.

Dönüştürdüğü görüntü biçimleri arasında; AVI, XviD, DivX, mpeg, mpeg1, mpeg2, mpeg4, VCD (NTSC-PAL), DVD (NTSC-PAL), SVCD (NTSC-PAL), RMVB, RM, WMV ve herhangi kullanılmış görüntü biçimleri bulunmaktadır.

Kullanıcılara sinema izlemenin gereksinimlerinin farkına vardırmak için evde bir ev videosu olmak veya bilgisayarda görüntüleri saklamak işlevini yerine getirmektedir. Tüm görüntü biçimlerine uyumlu olan yazılım, kolay, anlaşılır ve hoş bir arayüze sahiptir. Bunlarla yetinmeyen yazılım, günümüzde kullanılan tüm video cihazlarından, TV kartından ve diğer cihazlardan bilgisayara gçrüntü aktarımı yapabilmektedir. Aktardığı bu görüntüleri ve yukarıda bahse konu görüntü biçimlerini kesebilmekte, ayırabilmekte, ses düzenlemesi yapabilmekte ve yapmış olduğu bu işlemleri kullanıcıya izlettirbilmektedir. Günümüzde bulunan görüntü biçimlerinin uzantılarına ek olarak PAL, NTSC ve SECAM biçimlerinde aktarma yapabildiği gibi bu türleri de birbirlerine dönüştürebilmektedir.

Hepsi bir arada:
  • Yazılım bahse konu görüntü biçimlerini AVI,XviD, DivX, mpeg, mpeg1, mpeg2, mpeg4, VCD (NTSC-PAL), DVD (NTSC-PAL), SVCD (NTSC-PAL), RMVB, RM, WMV ve herhangi kullanılmış görüntü biçimlerini birbirlerine dönüştürebilmekte, kesim yapabilmekte,etiket koyabilmekte ve izlettirebilmektedir.

    Kolay kullanım:
  • Kullanıcıya yol gösteren sihirbazlar ve kullanıcı yönlendirmeleriyle kullanımı oldukça basittir.

    Zaman kazanın:
  • En son teknolojiyle zaman kazandırmakta, işlemini son derece süratli, bir o kadar da kaliteli ve tam yapmaktadır. Öğrenmede zamanınızı azaltır. Kullanıcı anketlerine göre yazılım, size zamanınızın 35%ini farklı görüntü biçimlerine çevirmek için kazandırmaktadır.

    Anahtarlar:Video CaptureConvert/Split/Merge/Burn Studio indir,Video CaptureConvert/Split/Merge/Burn Studio download,Video CaptureConvert/Split/Merge/Burn Studio indir,Video CaptureConvert/Split/Merge/Burn Studio çek,Video CaptureConvert/Split/Merge/Burn Studio,Video CaptureConvert/Split/Merge/Burn Studio mp3,Video CaptureConvert/Split/Merge/Burn Studio şarkı sözü,Video CaptureConvert/Split/Merge/Burn Studio film indir,Video CaptureConvert/Split/Merge/Burn Studio film,Video CaptureConvert/Split/Merge/Burn Studio açıklama,Video CaptureConvert/Split/Merge/Burn Studio bul,Video CaptureConvert/Split/Merge/Burn Studio video,Video CaptureConvert/Split/Merge/Burn Studio bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Video CaptureConvert/Split/Merge/Burn Studio
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Simple MP3 Player
    AVOne Gold - DVD/VCD/MPEG
    Audio MP3 Maker
    VSO Media Player
    WinMPG DVD Ripper
    ImTOO DVD Ripper
    AVI 2 DVD & VCD
    PQ DVD to iPod Video Conv
    Easy Hi-Q Converter
    MPEG To AVI DIVX VCD DVD
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır