Video Convert/Split/Merge Studio indir,download,yükle - Ses/Görüntü Dönüştürücüler - Ses - Video Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Ses - Video » Ses/Görüntü Dönüştürücüler » Video Convert/Split/Merge Studio
   Video Convert/Split/Merge Studio
  Boyutu : 17.0 Mb
  Kullanım Süresi : 30 Gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : McFunSoft, Inc.
  Ekleme Tarihi : 21-10-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
McFunSoft® Video Convert/Split/Merge Studio, görüntüleri dönüştürme, kesme-ayırma ve birleştirme yapmak için tasarlanmış profesyonel bir yazılımdır. Dönüştürdüğü görüntü biçimleri arasında; AVI, XviD, DivX, mpeg, mpeg1, mpeg2, mpeg4, VCD (NTSC-PAL), DVD (NTSC-PAL), SVCD (NTSC-PAL), RMVB, RM, WMV ve herhangi kullanılmış görüntü biçimleri bulunmaktadır.

Kullanıcılara tiyatro izlemenin gereksinimlerinin farkına vardırmak için evde bir ev videosu olmakta veya bilgisayarda saklama yapabilmektedir. Tüm görüntü biçimlerine uyumlu olan yazılım; kolay, anlaşılır ve hoş bir arayüze sahiptir. Bunlarla yetinmeyen yazılım, günümüzde kullanılan tüm video cihazlarından, TV kartından ve diğer cihazlardan bilgisayara görüntü aktarımı yapabilmektedir. Aktardığı bu görüntüleri ve yukarıda bahse konu görüntü biçimlerini kesebilmekte, ayırabilmekte, ses düzenlemesi yapabilmekte ve yapmış olduğu bu işlemleri kullanıcıya izlettirbilmektedir. Günümüzde bulunan görüntü biçimlerinin uzantılarına ek olarak PAL, NTSC ve SECAM biçimlerinde aktarma yapabildiği gibi bu türleri de birbirlerine dönüştürebilmektedir.

Hepsi bir arada:
  • Yazılım bahse konu görüntü biçimlerini AVI,XviD, DivX, mpeg, mpeg1, mpeg2, mpeg4, VCD (NTSC-PAL), DVD (NTSC-PAL), SVCD (NTSC-PAL), RMVB, RM, WMV ve herhangi kullanılmış görüntü biçimlerini birbirlerine dönüştürebilmekte, kesim yapabilmekte ve izlettirebilmektedir.

    Kolay kullanım:
  • Kullanıcıya yol gösteren sihirbazlar ve kullanıcı yönlendirmeleriyle kullanımı oldukça basittir.

    Zaman kazanın:
  • En son teknolojiyle zaman kazandırmakta, işlemini son derece süratli, bir o kadar da kaliteli ve tam yapmaktadır. Öğrenmede zamanınızı azaltır. Kullanıcı anketlerine göre yazılım, size zamanınızın 35%ini farklı görüntü biçimlerine dönüştürmek için kazandırmaktadır.

    Anahtarlar:Video Convert/Split/Merge Studio indir,Video Convert/Split/Merge Studio download,Video Convert/Split/Merge Studio indir,Video Convert/Split/Merge Studio çek,Video Convert/Split/Merge Studio,Video Convert/Split/Merge Studio mp3,Video Convert/Split/Merge Studio şarkı sözü,Video Convert/Split/Merge Studio film indir,Video Convert/Split/Merge Studio film,Video Convert/Split/Merge Studio açıklama,Video Convert/Split/Merge Studio bul,Video Convert/Split/Merge Studio video,Video Convert/Split/Merge Studio bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Video Convert/Split/Merge Studio
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Sveta Portable Audio
    Apex MOV Converter
    Ultimate MP3 Player
    MyVideoConverter
    ALO Power Audio Converter
    AVOne Video Converter
    DVD-TO-MPEG
    DVD-TO-AVI
    DVDx x64 exp1
    Okoker RM to AVI DIVX WMV
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır