VistaBB indir,download,yükle - PHP - Hazır Kodlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Hazır Kodlar » PHP » VistaBB
   VistaBB
  Boyutu : 2.16 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : VistaBB
  Ekleme Tarihi : 12-09-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üreticiden: VistaBB, phpBB çekirdeğinden geliştirilmiş bir forum yazılımıdır. Dinamik yapısı ile VistaBB özel bir forum yazılımıdır. Diğer forum yazılımlarından farkı sadece gerekli ve önemli eklentilerin kurulu olmasıdır. VistaBB sürekli güncellenmektedir. VistaBB forum yazılımı "Windows Vista" sembolleri ile sembolize edilir. Son sürümünde tema düzenlemeleri, bazı güvenlik yamaları ve eklenti güncellemeleri yapılmıştır.

VistaBB forum yazılımı hakkında:
Günlük hayatınızda kesintisiz bir şekilde dünya, ekonomi, spor, kültür-sanat ve teknoloji gibi pek çok konudaki son gelişmeleri forumlarınızda insanlarla paylaşmak istiyorsanız VistaBB tam size göre bir forum yazılımı. VistaBB içinde bulundurduğu portal sistemi sayesinde yenilikleri portalda bir haber sitesi gibi yayınlamanızı sağlar. VistaBB galeri içerir. Üyeler kendilerine ait galerisine sizin belirlediğiniz ayarlarda resim yükleyebilirler. VistaBB güvenlik modülü olarak CTracker adlı güvenlik modunu barındırır. Bu modül bir çok saldırıyı engelleme amacıyla yüklenmiştir. VistaBB kurulumu çok kolaydır. Bu forum yazılımı içerisinde bulundurduğu teşekkür eklentisi ile üyelerin fazla mesaj yazma derdinden kurtulursunuz.
Teşekkür eklentisi tek bir tuş ile (teşekkür düğmesi) tüm teşekkürleri bir bölgede başlığın hemen altında toplar. VistaBB`de henüz şimdiye kadar herhangi bir hataya rastlanmadı. VistaBB de dosya göndermek için fazla uğraşmanıza gerek yok, mesaj yazarken hemen altta bir sitenizin (Files) klasörüne dosya yükleme eklentisini göreceksiniz, bu eklenti sayesinde resim ve dosyalarınızı kolayca sunucunuza yükleyebilirsiniz.

Anahtarlar:VistaBB indir,VistaBB download,VistaBB indir,VistaBB çek,VistaBB,VistaBB mp3,VistaBB şarkı sözü,VistaBB film indir,VistaBB film,VistaBB açıklama,VistaBB bul,VistaBB video,VistaBB bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
VistaBB
SEÇMECE PROGRAMLAR
phpBB Login for Joomla!
PollXT Mambo/Joomla!
BlaB! Lite
eyeOS
akcanSoft Mezunlar PHP
Phpbb2 Plus
JCE Editor For Joomla!
Top PHP Studio
Woltlab Burning Guest Boo
SMF Joomla! Türkçe Dil Do
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır