WebAssistant - Proxy Offline Browser indir,download,yükle - Çevrimdışı Tarayıcı - İnternet Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İnternet » Çevrimdışı Tarayıcı » WebAssistant - Proxy Offline Browser
   WebAssistant - Proxy Offline Browser
  Boyutu : 1.03 Mb
  Kullanım Süresi : 35 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 95/98/Me/NT/2000/XP
  Üretici Firma : MM3Tools
  Ekleme Tarihi : 21-07-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Bu program sayesinde internet sitelerini hem çevirmiçi hem de çevrimdışı olarak gezebileceksiniz. Programı kullanmaya başladığınızda internette çevrimiçi olarak gezmekle çevrimdışı olarak eski ziyaret ettiğiniz sayfaları gezmek arasında hiçbir fark olmadığını fark edeceksiniz. Ayrıca sık kullanılanlarınızda bulunan siteleri de çevrimdışı iken rahatlıkla gezebileceksiniz. Programın çevirmeli bağlantı kullananlar, ADSL kullananlar arasından kotası dolanlar ve internet bağlantısında geçici bir süre için arıza olanların işine yarayacağı şüphesiz. Program sayesinde herhangi bir siteye girerken sitenin üyelik oturumunu bile açabilirsiniz.

Kurulum:
Program farklı bir kuruluma sahiptir.
Programı indirdikten sonra karşınıza çıkan ZIP`li dosyayı klasöre çıkarıyoruz. Sonra kuruluma başlamak için MM3-WebAssistant.jar dosyasını tıklamalısınız. Bu dosyayı kurduktan sonra program bilgisayarınıza yüklenecek ve logosu ekranınızda görüntülendikten sonra önemli kısıma geçebiliriz.
Önce ilk gelen pencerede "Accept license" seçeneğini işaretliyoruz. Ardından gelen pencerede "Start private edition" seçeneğini işaretledikten sonra internet seçeneklerimizden bağlantılara gelerek HTTP ve FTP IP adreslerimizi 127.0.0.1 ve port numaramızı ise 8080 olarak girdikten sonra program kullanıma hazır hale gelmektedir.

Program 35 günlük deneme sürümüdür. Satın almak için $29.90 ödemeniz gerekmektedir.

Anahtarlar:WebAssistant - Proxy Offline Browser indir,WebAssistant - Proxy Offline Browser download,WebAssistant - Proxy Offline Browser indir,WebAssistant - Proxy Offline Browser çek,WebAssistant - Proxy Offline Browser,WebAssistant - Proxy Offline Browser mp3,WebAssistant - Proxy Offline Browser şarkı sözü,WebAssistant - Proxy Offline Browser film indir,WebAssistant - Proxy Offline Browser film,WebAssistant - Proxy Offline Browser açıklama,WebAssistant - Proxy Offline Browser bul,WebAssistant - Proxy Offline Browser video,WebAssistant - Proxy Offline Browser bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
WebAssistant - Proxy Offline Browser
SEÇMECE PROGRAMLAR
Website Extractor
Aaron`s WebVacuum
WebAssistant - Proxy Offl
WebCopier Pro
Offline Explorer Enterpri
No Problemo Website Downl
SuperBot
HTML Converter
WebExe
SurfOffline
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır