WinArranger indir,download,yükle - Çeşitli - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Çeşitli » WinArranger
   WinArranger
  Boyutu : 261 Kb
  Kullanım Süresi : 15 Gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : ManageBytes Software
  Ekleme Tarihi : 29-05-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Birçok bilgisayar kullanıcısı gibi siz de istemeden bile olsa bilgisayarınızın başına oturduğunuz zaman birden fazla program veya birden fazla pencere açıp hepsini idare etmeye çalışıyorsunuz. Böyle bir durumda çalıştığınız pencerelerin boyutlarıyla oynuyor, birkaçına birden bakmaya çalışıyorsunuz. WinArranger ile bu işlemi birkaç saniye içinde halledebilirsiniz. Hem size zaman kazandıracak, hem de istediğiniz boyutlarda ekranınızı kullanabilecek, kendinize çok daha rahat hareket alanı oluşturacaksınız.
Bu yazılımla bilgisayarınızın ekranını birden fazla kareye eşit oranlarda bölebiliyorsunuz. Hem de fazla bir emek harcamadan, tek bir tıklama ile..

Program genel olarak programcının ihtiyaçları doğrultusunda yazılmış gibi görünse de sizin işinize oldukça yarayan güzel, hoş bir yazılım. WinArranger’ı kullanarak çalıştığınız pencere sayısı kadar, iki farklı boyuttan on farklı boyuta eşit ölçülerde ekranı bölebilirsiniz. Bu yazılım, pencerelerin boyutlarını değiştirmek için harcadığınız zamanı büyük ölçüde azaltarak size daha keyifli çalışma ortamı sunuyor.

Program ile ekranınızı birçok parçaya böldüğünüzde, bilgisayarınızın eski ayarlarına dönmesini bir tıklama ile yapabiliyorsunuz. “Restore Orijinal Layout” (Orjinal ayarlara geri dön) sekmesini bildirim alanına gelerek seçtiğinizde zahmetsizce bilgisayarınızı tekrar eski ayarlarıyla kullanmaya devam edebiliyorsunuz. Bu da programın en büyük artılarından birisi olsa gerek.

Anahtarlar:WinArranger indir,WinArranger download,WinArranger indir,WinArranger çek,WinArranger,WinArranger mp3,WinArranger şarkı sözü,WinArranger film indir,WinArranger film,WinArranger açıklama,WinArranger bul,WinArranger video,WinArranger bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
WinArranger
SEÇMECE PROGRAMLAR
Lodger
SofT Convert
Windows Topper
ExtManage
Quick ShutDown
CoverPro
Hair Pro
Petrol İstasyonu Bilgisay
Advanced Excel Select
UserHealth
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır