WSS ( Web Sınav Sistemi ) indir,download,yükle - Eğitim - İş - Ofis Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İş - Ofis » Eğitim » WSS ( Web Sınav Sistemi )
   WSS ( Web Sınav Sistemi )
  Boyutu : 697 Kb
  Kullanım Süresi : 30 gün
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : DATAKENT
  Ekleme Tarihi : 13-04-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üreticiden:
Bu program yardımıyla öğrencilerinizi internet üzerinden veya yerel ağda aşağdaki sunucu ayarlarını yaprak eş anlı sınav yapabilir ve sonuçları anında değerlendirebilirsiniz. İnnDireceğiniz paket içerisinde soru girişinizi sağlayacak uygulama yazılımı ve girilen soruları derleyen yazılım mevcuttur. Yazılım ASP, JavaScrip kullanılarak geliştirilmiştir. Sorular MS Access veri tabanında tutulmaktadır. Sorular metinsel veya metin resim karışımı olabilir. İstenildiği kadar grup ve gruplara bağlı soru girilebilir. Gruplar şifrelenebilir, gizlenebilir. Soru girilen program açık iken sonucu yönlü asp dosyasını çalıştırmayınız. İkisinin aynı anda çalışması istisna yaratmaktadır.

WSS(Web Sınav Sistemi) uygulamasını yerel ağda kullanıma açacaksanız sunucu konumundaki bilgisayarda IIS bileşeninin kurulu olması gerekir.

ISS Nasıl Kurulur?
Başlat > Denetim Masası > Program Ekle veya Kaldır > Windows Bileşenlerini Ekle/Kaldır

Bileşen listesi karşınıza gelecektir. Bileşen Listesinden Internet Information Services(IIS) onayı onaylanmamış olabilir. Onay üzerine tıklayınız. Onay yine tam olarak onaylanmayacaktır. Bileşen formunun sağ altında bulunan Ayrıntılar komutuna tıklayıp detaylara geçiniz. Detaylardan FrontPage 2000 Server Extensions seçeneğini ayrıca onaylayınız ( diğer onaylanmamış onayları onaylamanıza gerek yok. Onaylı olanları aynen bırakınız) ve tamam’a tıklayıp işlemi onaylayınız. Ve İleri komutu ile seçtiğimiz bileşenlerin kurulmasını sağlayınız. Bu kurulum esnasında Windows XP Kurulum cd ’si istenebilir.

WSS´in sunucu konumundaki bilgisayarlar dışındaki diğer bilgisayarlardan erişimi için güvenlik duvarında ayar yapmak gerekiyor.

Başlat > Denetim Masası > Windows Güvenlik Duvarı > Gelişmiş Sekmesi > Ağ Bağlantısı Ayarları bölümündeki Ayarlar komutuna tıklayınız. Hizmetler başlığı altındaki listeden Web Sunucusu (HTTP) seçeneğini onaylayınız ve formları Tamam ile onaylayınız.

Masa üstünde bilgisayarım simgesine sağ tıklayıp yönet bölümüne giriniz.
IIS > Web sitesi > Varsayılan Web Sitesi > wss ‘ e sağ tıklayıp özelliklerine giriniz. Açılan formda OLUŞTUR komutuna tıklayınız. Sonra Belgeler sekmesine geçiniz. Listede bulunan Default.htm, Default.asp gibi isimleri listeden siliniz. ( tıklayıp sol bölümdeki Kaldır komutu ile ) tümünü sildikten sonra Ekle komutuna tıklayıp wss.asp bilgisini giriniz ve işlemi onaylayınız. Ve özellikler formunu da tamam ile onaylayınız. Wss’ e yine sağ tıklayınız ve Tüm Görevler menüsü altındaki Server Extensions’u yapılandır komutuna tıklayınız ve sihirbaza sonuna kadar ileri diyiniz ve işlemi bitiriniz. Bu aşamadan sonra wss yerel ağda kullanıma açılmış oluyor. Sistemi internetten de çalıştırabilirsiniz. Wss dosyalarını internet sitenize ftp aracılığı ile kopyalamanız yeterli.

BDE: BDE Veri Tabanı Uygulamalarının çalışması için gerekli alt yapıyı hazırlayan sistem dosyalarını barındırır. Mevcut sisteme kurulması zorunludur. Daha önceden indirmiş olduğunuz veri tabanı uygulamaları için kurmuşsanız tekrardan kurmanıza gerek yok. Windows`u silip tekrar kurmanız durumunda Sistem Kurulumunu tekrar kurmanız gerekir.

Not: Windows XP SP2 kurulu sistemlerde BDE paketine gerek yoktur.

BDE programını buradan indirebilirsiniz.

Anahtarlar:WSS ( Web Sınav Sistemi ) indir,WSS ( Web Sınav Sistemi ) download,WSS ( Web Sınav Sistemi ) indir,WSS ( Web Sınav Sistemi ) çek,WSS ( Web Sınav Sistemi ),WSS ( Web Sınav Sistemi ) mp3,WSS ( Web Sınav Sistemi ) şarkı sözü,WSS ( Web Sınav Sistemi ) film indir,WSS ( Web Sınav Sistemi ) film,WSS ( Web Sınav Sistemi ) açıklama,WSS ( Web Sınav Sistemi ) bul,WSS ( Web Sınav Sistemi ) video,WSS ( Web Sınav Sistemi ) bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
WSS ( Web Sınav Sistemi )
SEÇMECE PROGRAMLAR
Çözüm2B
Dershane Otomasyonu
Visual Basic Eğitimi
TEKNOSINAV Eğitim - (Heps
Rakrak İlköğretim Okuma Y
TempLAB
TestViewer
SRR Visual Basic KodBank
Kitap Kurdu
İlköğretim 8. Sınıf Matem
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır