Grizzly Adventure indir,download,yükle - Macera - Oyun Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Oyun » Macera » Grizzly Adventure
   Grizzly Adventure
  Boyutu : 7.88 Mb
  Kullanım Süresi : 2 bölüm oynayabilme
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Jadeware
  Ekleme Tarihi : 20-10-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Grizzly Adventure güzel grafiklerden oluşan bir macera oyunu. Oyunumuzda kötü büyücünün ele geçirdiği ve ormanın tüm hayvanlarını kahramanımızın üzerine saldığı üç dünyadan başarıyla geçmemiz gerekiyor. Bunu yapabilmek için yolumuzun üzerindeki elmaları, muzları ve tüm diğer meyveleri toplayarak hayvanlara dokunmadan ya da üstlerine zıplayıp öldürerek geçmemiz gerekiyor.

Hayvanlardan birisi bize dokunduğunda oyunumuza yeniden başlamamız gerekiyor. Bu nedenle öldürebildiğimiz hayvanları iyi sıçrayarak öldürmemiz ya da fazla yanaşmamamız gerekiyor. Ağaçlardaki meyveleri toplarsak ek puanlar alabiliyoruz. Meyve topladıkça hem can sayımız artıyor hem de çeşitli üstün özellikler elde ediyoruz.

3 ayrı dünyadan ve her dünyanın içerisinde 10`ar bölümden oluşan oyunumuzda bir de bonus bölümleri bulunuyor. Gulyabaniler , devler ve katil arılar tarafından öldürülmeden bölümleri birer birer geçmemiz gerekiyor. Oldukça sürükleyici bir oyun olan Grizzly Adventure gittikçe zorlaşan bir yapıya sahip.

Not: Oyunun kısıtlamalı sürümünde yalnızca 2 bölüm oynama hakkınız bulunuyor. Oyunu hiçbir kısıtlama olmadan oynayabilmeniz için 20 dolar ödeyerek satın almanız gerekmektedir.

Anahtarlar:Grizzly Adventure indir,Grizzly Adventure download,Grizzly Adventure indir,Grizzly Adventure çek,Grizzly Adventure,Grizzly Adventure mp3,Grizzly Adventure şarkı sözü,Grizzly Adventure film indir,Grizzly Adventure film,Grizzly Adventure açıklama,Grizzly Adventure bul,Grizzly Adventure video,Grizzly Adventure bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Grizzly Adventure
SEÇMECE PROGRAMLAR
KnightOnline Japko
Ice Age 2: The Meltdown
Starship Troopers Demo: W
Virtual Villagers - Chapt
RIP 3: The Last Hero
Virtual Villagers - Chapt
Katilin Gölgesi
Elythril: The Elf Treasur
Grizzly Adventure
KnightOnline MYKO
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır