JX Ovulation Calendar indir,download,yükle - JX Ovulation Calendar - Saat - Takvim - Ajanda Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Saat - Takvim - Ajanda » JX Ovulation Calendar » JX Ovulation Calendar
   JX Ovulation Calendar
  Boyutu : 2.08 Mb
  Kullanım Süresi : 60 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : JX Software Laboratory
  Ekleme Tarihi : 05-10-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Doğum kontrol yöntemlerinden biri olan takvim usulünü bilgisayar ortamına taşıyan bir program. JX Ovulation Calendar yumurtlama zamanını hesaplar ve kişisel aybaşı döngüsü; üretkenlik takvimi oluşturabilir. Bunun için aybaşı döngü uzunluğunuzu girmeniz yeterli olur. Sonuçlar farklı renklerde gösterilir ve bu da takvimi daha kolay bir şekilde tanıma ve anlamayı kolaylaştırır.

Özellikler:

  • Yumurtlama takvimi tasarlamaya yardımcı olur. Yumurtlama için bir çok olası günü ve en iyi yumurtlama gününü bulmaya yardımcı olabilir. Gebe kalma olasılığı, yumurtlama zamanı hesabı ve bazı diğer parametrelere dayanır. Gelecekteki takvim tasarlamayı da gösterebilir.
  • Bebek cinsiyeti: Yumurtlama dönemi öncesi yapılan ilişkiye dayanarak tahmini (ya da kehanet) cinsiyet çıkartmaya çalışır
  • Hamilelikten kaçınma: En tehlikeli günleri bildirir.
  • Notlar ekleme: Farklı yazı tipleri ve farklı renkler kullanıp, hatırlatma bilgileri ekleyebilirsiniz.
  • Birden fazla profil kullanabilirsiniz: Aybaşına ait tüm döngü verilerini ve kişisel profildeki notları depolayabilir. Birden fazla profil oluşturabilirsiniz. Her bir profil için aybaşına ait kişisel ayarları yapabilirsiniz.
  • Aybaşına ait döngü geçmişini saklar: Herhangi bir zamanda basit bir şekilde aybaşına ait döngü geçmişini pencerede açabilirsiniz. Başlangıç, önceki döngüler ve diğer parametreleri öğrenebilirsiniz. Pencere içinde periyod dönemi kurabilir; döngü uzunluğunu gösteren grafiği inceleyebilirsiniz.
  • Takvim hesabına göre kritik günleri daha kolay tespit edebilirsiniz.
  • 20 ile 39 gün arası döngü uzunluğu; 10 ile 18 gün arası luteal evre uzunluğu; 1 ile 10 gün arası aybaşı süresi belirlenebilir.
  • Program İngilizce, Rusça ve Türkçe dillerini desteklemektedir.

    Türkçe kullanım:
    Türkçe dil dosyasını indiriniz. İnnDirdiğiniz bu RAR dosyasını bir yere açınız. Bu dosyanın içinde bulunan Turkish.lng dosyasına sağ tuşla kopyalayıp, programın kurulu olduğu C:Program FilesJX Ovulation CalendarLanguage dizinine yapıştırın. Programı açıp `File menüsünden Options`a tıklayın. Açılan pencerede bulunan `Language` kısmından `Turkish`i seçip `OK` tuşuna bastıktan sonra program Türkçe olur.

    Bu programın Türkçe dil dosyası ProgramKolik.com editörü Saltanat tarafından yapılmıştır.

    Kısıtlama:
    Programın deneme süresi 60 gündür. Ayrıca kız ve erkek çocuğa gebe kalmayı gösterme durumu kapalıdır. Bunun için satın almalısınız. Lisanslı fiyatı ise 29.95$`dır.

    Not: Buradaki bilgiler program tanıtımı olup, doktor yerine geçmez.

    Anahtarlar:JX Ovulation Calendar indir,JX Ovulation Calendar download,JX Ovulation Calendar indir,JX Ovulation Calendar çek,JX Ovulation Calendar,JX Ovulation Calendar mp3,JX Ovulation Calendar şarkı sözü,JX Ovulation Calendar film indir,JX Ovulation Calendar film,JX Ovulation Calendar açıklama,JX Ovulation Calendar bul,JX Ovulation Calendar video,JX Ovulation Calendar bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    JX Ovulation Calendar
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    JX Ovulation Calendar
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır