Rapid Harvest indir,download,yükle - İndirme Yöneticileri - İnternet Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İnternet » İndirme Yöneticileri » Rapid Harvest
   Rapid Harvest
  Boyutu : 241 Kb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Knowledge Traders
  Ekleme Tarihi : 24-11-2005

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Rapidshare, Megaupload ve benzerleri olan birçok özel dosya barındırma sunucusu... İnternetin daha da çok hayatımıza girmesiyle ihtiyaç duyulur hale gelen ücretsiz ve kişisel bu tarz halka açık genel sunucular, artık barındırdıkları dosya miktarları ve anında paylaşıma izin vermeleri ile oldukça popüler hale geldiler.

Ancak her ücretsiz hizmetin bir dezavantajı olduğu gibi, bu sunucuların da bazı kısıtlamaları mevcut. Öncelikle kayıt olmayan kullanıcıların sadece tarayıcıları ile dosya indirebilmeleri, dosyayı alabilmek için bir süre sıra beklemeleri veya aynı saat içinde sadece sınırlı boyutta dosya alabilecek olmaları bunlardan bazıları.

Eğer siz de Rapidshare, Megaupload gibi sitelerden dosya indiren ve her seferinde de tarayıcınız ile dosya seçip, reklam gösterimlerini bekleyip, bir de istediğiniz dosyalar çok sayıda ise bu iş ile uğraşmaktan artık sıkılmış kişilerdenseniz Rapid Harvest işinize çok yarayacak bir yazılım.

Program, bu tarz TÜM bekleme veya saat sınırı olan sunuculardan otomatik olarak dosya indirmesi yapabiliyor. Sadece dosyanın bulunduğu sayfanın bağlantısını programın " Edit ===> New Download " kısmından girip, sol-üst tarafındaki " Start Processing " düğmesine basmanız yeterli oluyor. Tabiki tüm dosyalarınızı tek seferde önceden hazırlamış olduğunuz metin belgesine girip de, tek bir seferde de programın içine alabiliyorsunuz. Yazılım otomatik olarak aldığı dosyaları sıraya koyuyor ve öntanımlı sunucu beklemesi sürelerini tamamen kendi girip, sunucu dosya gönderimine hazır olduğu anda da sırası ile dosyaları indirme işlemine başlayabiliyor.

Dilerseniz indirme işlemleri bittiğinde bilgisayarınızı da kapatabilme özelliğine sahip bu uygulama ayarlarından, bekleme süresi, bir hata oluştuğu ya da dosya sunucudan kaldırıldığında bir sonraki indirmeye geçme denemesi veya sunucudaki olabilecek birçok sınırlamayı bekleyip ondan sonra devam edebilmesi gibi çok çeşitli özel ayarları da yapabilme imkanınız mevcut.

Uyarı ve Bilgi: Programın bu sürümü size bu tarz sunuculardaki bekleme sürelerini aşma imkanını tanımıyor. Sadece dosya indirmesi işlemlerini, aynı bir indirme yöneticisi gibi kendi üzerine alıyor; zaten proxy sunucuları kullanılarak yapılabilen benzer işlemler bu tarz ücretsiz sunucular için yasal değil. Yine de programın farklı sunuculardan aldığı dosyaları aynı anda indirebildiğini hatırlatmakta fayda var, yani Rapidshare sunucusu için dosya alımını beklerken, aynı anda da Megaupload sunucusundaki bir dosyayı indirmeye başlayabiliyorsunuz.

Anahtarlar:Rapid Harvest indir,Rapid Harvest download,Rapid Harvest indir,Rapid Harvest çek,Rapid Harvest,Rapid Harvest mp3,Rapid Harvest şarkı sözü,Rapid Harvest film indir,Rapid Harvest film,Rapid Harvest açıklama,Rapid Harvest bul,Rapid Harvest video,Rapid Harvest bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Rapid Harvest
SEÇMECE PROGRAMLAR
GetGo Download Manager
Erdaşsoft Rapget
Flashget Opera&Netscape p
dlTime
NetAnts
Ultraget Video Downloader
VDownloader
Web Downloader
WM Recorder
Internet Download Manager
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır