RemoveIT Pro indir,download,yükle - Antivirüs - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Antivirüs » RemoveIT Pro
   RemoveIT Pro
  Boyutu : 1.26 Mb
  Kullanım Süresi : 30 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : InCode Solutions
  Ekleme Tarihi : 18-11-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
RemoveIT Pro, popüler antivirüs yazılımlarının bulamadığı zararlıları bulabilen bir güvenlik yazılımıdır.

Sisteminiz üzerinde derin tarama yaparak zararlıları tanımlamakta ve ardından tercihinize göre temizleme ve karantinaya alma işlemlerinden birini uygulamanızı sağlamaktadır.

Temizleme işlemi ile zararlının bulaşmış olduğu alanda oluşturduğu hasar giderilip sisteme hiçbir zarar vermeden silinmesi, karantina işlemi ile de zararlının etkisiz hale getirilip güvenli bir şekilde tutulması sağlanıyor.

Virüsleri, internet solucanlarını (worm), truva atlarını (trojan), kötü niyetli yazılımları (malware), casus yazılımları (spyware), reklam amaçlı yazılımları (adware) tanımlama kapasitesine sahip olan yazılım daha birçok ek özelliği de yapısında bulundurmaktadır.

İşlem Yöneticisi (Process Manager)
Sistem üzerinde etkin biçimde çalışmakta olan uygulamaları görmenize ve bunlardan istediklerinizi sonlandırmanıza yardımcı olan araçtır. Bilindiği üzere sisteminize bulaşan bazı zararlılar etkin biçimde çalışmaya başlamakta ve kendisini etkin uygulamaların arasına eklemektedir. Bu araçla listeyi denetleyerek şüphelendiğiniz uygulamaları sonlandırmanız amaçlanmıştır.

Hizmet Yöneticisi (Services Manager)
Tüm Windows ve yazılım hizmetlerini görebileceğiniz bu araç sayesinde istediğiniz hizmeti başlatabilir ve durdurabilirsiniz. Ayrıca seçili bir hizmetin devreye girme biçimini de (kendiliğinden, elle) değiştirebilirsiniz. Her bir hizmet için detay bilgilerini de alma şansınız bulunmaktadır. Bu alanı sistem bilgisi iyi olmayan kullanıcıların çok dikkatli kullanmaları gerekmektedir.

Başlangıç Dosyaları (Startup Files)
Windows işletim sistemi açıldığında kendiliğinden devreye girerek çalışmaya başlayan uygulamaların düzenlemesini yapabileceğiniz araçtır. Bazı zararlılar sistem açılışında etkin olmak için buraya yerleşmektedir. Yapmanız gereken tanımadığınız, şüphelendiğiniz uygulamaları inceleyerek devre dışı bırakmaktadır. Bu sayede sisteminiz temiz biçimde açılacaktır.

Yukarıdaki üç araçta sistem güvenliği açısından oldukça önemlidir. Küçük boyutuna rağmen bu ek özellikleri de sunan yazılım sade ama işlevsel bir yapıya sahip olduğunu göstermektedir. Tuttuğu kayıtlarla yapılan taramalar hakkında bilgi almanız da sağlanmaktadır. Ayrıca hata raporu göndermeniz de mümkündür.

Yazılımın Bu Sürümündeki Değişiklikler
  • Virüs tanımlama tabanı genişletildi.

    Editörün Notu: Unutulmamalıdır ki RemoveIT Pro gerçek zamanlı koruması olmayan bir yazılımdır. Yazılımın amacı sahip olduğu veritabanı ile sisteminizde tarama ve temizleme yapmaktır. Sistem güvenliğiniz için mutlaka gerçek zamanlı koruması olan bir güvenlik yazılımı kullanmanız gerekmektedir.

    Anahtarlar:RemoveIT Pro indir,RemoveIT Pro download,RemoveIT Pro indir,RemoveIT Pro çek,RemoveIT Pro,RemoveIT Pro mp3,RemoveIT Pro şarkı sözü,RemoveIT Pro film indir,RemoveIT Pro film,RemoveIT Pro açıklama,RemoveIT Pro bul,RemoveIT Pro video,RemoveIT Pro bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    RemoveIT Pro
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Safe’n’Sec Pl
    AVG Anti-Rootkit
    Panda Antivirus
    W32.Bofra@mm Removal Tool
    W32.Magistr Removal Tool
    W32.Dumaru Removal Tool
    G Data Anti...worm
    Mks_Vir
    W32.Opasa@mm Removal Tool
    Mc Afee VirusScan
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır