Active CPU indir,download,yükle - Sistem Araçları - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Sistem Araçları » Active CPU
   Active CPU
  Boyutu : 444 Kb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : SmartLine Inc.
  Ekleme Tarihi : 05-09-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Active CPU adından da anlaşılacağı üzere size işlemcinizin etkinlikleri hakkında bilgi veren bir yazılımdır. Bizim kısaca işlemci olarak nitelendirdiğimiz "Central Processing Unit" yani "Merkezi İşlem Birimi" sözcüklerinin ingilizce kısaltması olarak genelde "CPU" olarak adlandırılan en temel bilgisayar donanımıdır. İşlemcinizin yüzde kaç oranında kullanılmakta olduğunu grafik biçiminde görebileceğiniz Active CPU yazılımı ile işlemcinizin çalışma kararlılığı hakkında bilgi edinebilirsiniz. Zira düzensiz olarak çalışan, bir anda grafik üzerinde kullanımı normalin dışında alçalıp yükselen bir işlemci kararsız çalışmakta demektir. Ayrıca işlemci kullanımınız eğer sürekli %90 değerinin üzerinde ise özellikle truva atı türünden bir zararlı bulaşmış olması muhtemeldir.

Küçücük boyutu, kullanım kolaylığı, basit tasarımı ve ücretsiz olması ile işlemci kullanımınız hakkında bilgi almak için alternatif olarak kullanabileceğiniz Active CPU işlemci kullanım bilgilerini çok hızlı biçimde güncellemektedir. Yazılımın ana menüsünde "Seçenekler" (Options) > "Güncelleme Hızı" (Update Speed) > "Yüksek" (High) seçeneği ile güncelleme hızını en yüksek seviyeye çıkarabilirsiniz.

Anahtarlar:Active CPU indir,Active CPU download,Active CPU indir,Active CPU çek,Active CPU,Active CPU mp3,Active CPU şarkı sözü,Active CPU film indir,Active CPU film,Active CPU açıklama,Active CPU bul,Active CPU video,Active CPU bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Active CPU
SEÇMECE PROGRAMLAR
Security Department
Active CPU
Uninstall Manager
Regmon For 95/98/ME
FreeMeter
mmCARD Recovery
StartUp Organizer
Norton
RegEditX
Desktop Info
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır