Advanced WordPerfect Office Password Recovery indir,download,yükle - Şifreleme - Güvenlik - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Şifreleme - Güvenlik » Advanced WordPerfect Office Password Recovery
   Advanced WordPerfect Office Password Recovery
  Boyutu : 545 Kb
  Kullanım Süresi : 30 Gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 98/Me/NT/2000/XP
  Üretici Firma : ELCOMSOFT
  Ekleme Tarihi : 12-09-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Yazılım şifresi unutulan WordPerfect uzantısındaki dosyaların şifresini tekrar bulmaya yaramaktadır. Ofis yazılımı ile çalışıp da önemli belgeleri şifrelemeyen yok gibidir. Günlük hayatımızda o kadar çok şifre kullanırız ki, bu şifreleri unutmamak elde değildir. Şifrelenip de unutulmayan dosya hemen hemen yok gibidir. Bu dosyalar bir de çok önemliyse... Unutulan şifre ile de herkesin zaman zaman başı derde girmiştir. Şimdi dilerseniz bu yazılımın nasıl işler başardığını birlikte görelim.

Yazılım oldukça sade ve basit bir arayüzle kullanıcı karşısına gelmektedir. Yazılım aynı zamanda kullanım kargaşasını önlemek için tek bir tıklama ile sorunu çözer hale getirmiştir. Yazılım 4 ana menüden meydana gelmektedir; Aç, Kayıt Olma (Register), Güncelleme (Update) ve Çıkış.

Aç sekmesi; Şifresi unutulan dosyanın yerini bilgisayarda bulmak için kullanılmaktadır. Yazılım şifresi unutulan dosyanın yerini gösterince kendiliğinden şifresini çözmektedir. Diğer sekmeler ise kayıt olmak, yazılımı güncellemek ve yazılımdan çıkmak için kullanılmaktadır. Desteklediği yazılım uzantıları sırasıyla; .wp, .wpd, .qpw, .wb, .wq uzantılarıdır.

Anahtarlar:Advanced WordPerfect Office Password Recovery indir,Advanced WordPerfect Office Password Recovery download,Advanced WordPerfect Office Password Recovery indir,Advanced WordPerfect Office Password Recovery çek,Advanced WordPerfect Office Password Recovery,Advanced WordPerfect Office Password Recovery mp3,Advanced WordPerfect Office Password Recovery şarkı sözü,Advanced WordPerfect Office Password Recovery film indir,Advanced WordPerfect Office Password Recovery film,Advanced WordPerfect Office Password Recovery açıklama,Advanced WordPerfect Office Password Recovery bul,Advanced WordPerfect Office Password Recovery video,Advanced WordPerfect Office Password Recovery bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Advanced WordPerfect Office Password Recovery
SEÇMECE PROGRAMLAR
Advanced Encryption Packa
FlashDrive Crypto
Gizli Dosya
Text Crypter Professional
Lock Folder XP
Folder Lock
Proactive System Password
WinForcer
ZIP Password Finder
4UOnly
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır