Comodo i-Vault indir,download,yükle - Şifreleme - Güvenlik - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Şifreleme - Güvenlik » Comodo i-Vault
   Comodo i-Vault
  Boyutu : 7.91 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 2000/2003/XP
  Üretici Firma : Comodo Group
  Ekleme Tarihi : 09-09-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Yazılım, kullanıcının banka hesaplarını, kişisel şifrelerini, telefon şifrelerini, bilgisayar ve tüm önemli- gizli bilgilerini 256 bit şifreleme teknolojisi ile şifrelemektedir. Bu kadarla yetinmeyen yazılım; web sitesi şifresini, kredi kartı numaraları ve şifrelerini, E-posta hesap şifrelerini ve aklınıza gelebilecek tüm bilgileri şifrelemektedir. "Peki nedir bu yazılımın diğer yazılımlardan farkı?" diyorsanız neden birlikte bir göz atmıyoruz yazılıma? Ne dersiniz...

Yazılım, bilinen diğer yazılımlar gibi dosya veya klasör şifrelememektedir. Yazılımın kendisi bir şifre koruyucu yazılımdır. Tüm şifrelerinizi yazılımda mevcut otomatik 256 bit şifreleme teknolojisi ile şifrelemektedir (Yazılımı açmak için sorulan şifre bile 256 bit şifreleme teknolojisi ile şifrelenmektedir). Yazılım sol tarafta ana bölüm ve sağ tarafta ana bölümün işlevini gösteren pencere olmak üzere 2 ana bölümden oluşmaktadır. Ana bölüm 3 seçenekten meydana gelmektedir. Kurulmuş Uygulamalarınız (Your Installed Applications), Elde Edilebilen Uygulamalar (Available Applications) ve Yeni servis ve Teklifler (New Services and Offers).

Kurulmuş Uygulamalarınız; Bu bölüme tıklandığında yazılım kullanıcı karşısına bir pencere açmakta ve yazılıma girmek için kullanıcı tarafından bir şifre belirlemesi istemektedir. Bu işlevi kullanıcı, Yeni Bellek-Depolama (New Storage) sekmesinden de yapabilmektedir. Pencere 4 ana sekme ve kısayol tuşlarından meydana gelmektedir. Burada ana sekmede anlatılacak tuşlar aynı zamanda kısayol tuşları olduğundan ayrıca kısayol tuşlarından bahsetmeyeceğim. Ana sekmeler sırasıyla; Bellek-Depolama, Düzenleme (Edit), Gözlem (View) ve Ayarlar (Tools) seçeneklerinden oluşmaktadır.

Bellek-Depolama sırasıyla; Yeni (Sekmeye tıklandığında yazılım kullanıcı karşısına bir pencere açarak kullanıcıyı bölüm ve şifre yaratması için yönlendirmektedir. Kullanıcı adımları takip ederek kendisine özel bir isim, şifre ve bölüm oluşturmaktadır), Aç (Oluşturulan bu bölüm kullanıcının istediği bir yerde saklanmaktadır. Kullanıcı istediği zaman bu bölümü Aç sekmesiyle çağırabilmekte ve şifresini girerek açabilmektedir), Kapat (Kullanıcı bu sekme ile açık olan kişisel bölümü kapatabilmektedir), Kilit (Kullanıcı bu sekme ile açık olan kişisel bölümünü kapatmadan kilitleyebilmektedir), Özellikler (Kullanıcı bu sekme ile kişisel bölümünün kaç dakika açık kalacağı, şifreleme ve kriptolama seçenekleri gibi kişisel özellikleri istediği gibi ayarlayabilmektedir), Yedek ve Onarma sekmelerinden oluşmaktadır.

Düzenleme sırasıyla; Yeni Klasör Oluşturma (Kullanıcı bu sekmeye tıkladığında açık olan kişisel bölüme yeni bir klasör oluşturup bu klasörü kendisine göre düzenleyebilmektedir), Yeni Kart Oluşturma (Bu sekmede kullanıcı sırasıyla; Genel Şifre (General Password), Bağlantı Kurma (Contacts), Banka Hesabı (Bank Account), E-Mail Hesabı, Yazılım Seri Numarası, Ağ Kaynağı, Şifreleme Dosyası (Encrypted File), Plastik Kart, Bilgi Girişleri (Login İnformation) ve Cep Telofonu gibi sekmelere tıklayarak istediği bir bölümü oluşturup şifreleyebilmektedir), Yeni Not Oluşturma (Bu sekme ile kullanıcı açık olan kişisel bölüme yeni bir not oluşturup notlarını tutabilmektedir), Adını Değiştirmek (Bu sekme ile kullanıcı açmış olduğu kişisel yerin adını rahatlıkla değiştirebilmektedir) ve Silmek sekmelerinden oluşmaktadır.

Gözlem sekmesi, kullanıcının açık olan bölünde bulunan kalsörlerin düzeni, dizilim sırası, görünümün büyük veya küçük sıralanması, listelenmesi gibi işlevleri yerine getirmektedir.

Ayarlar sekmesi sırasıyla; Seçenekler (Preferences), Şifre Üretme (Generate Password) ve Yönetici Parolasını Değiştirme bölümlerinden oluşmaktadır. Seçenekler sekmesi ile kullanıcı, kendisine göre yazılımın temel seçeneklerini yapılandırabilmektedir. Şifre Üretme sekmesi ile kullanıcı; şifrenin uzunluğu, karakter yapısı ve yazılımın ana şifresini değiştirebilmektedir. Yönetici Parolasını Değiştirme sekmesi ile kullanıcı, kendisine özel olarak açtığı bölümün parolasını değiştirebilmektedir.

Elde Edilebilen Uygulamalar; Bu bölümde kullanıcıya Kişisel Güvenlik Duvarı, Antivirüs ve Yedekleme yazılımlarını ana sitesinden indirebilme imkanı sunulmuştur.

Yeni Servis ve Teklifler; Bu bölümde ise kullanıcıya sitesinde olan yazılım değişiklikleri ve yeni yazılımlar hakkında bilgi verilmekte ve kullanıcı uyarılmaktadır.

EDİTÖR NOTU: Bu yazılım yukarıda da bahsedildiği gibi kişiye özel bilgileri şifrelemektedir. 256 Bit şifreleme algoritması ile en yüksek şifreleme teknolojisini bir arada bulunduran yazılım içindeki verilere ulaşmak içinse, mutlaka şifreyi bilmek zorundasınız. Ayrıca birçok rakiplerinde bulunmayan kişiye özel bilgiler ve bu bilgilerin şifre ile korunması(Düzenleme bölümünde) rakipleri ile arasındaki en büyük farklardan birtanesi. Birçok rakibi kullanıcıya sadece yazılım imkanı verirken, bu yazılım ise kullanıcıyı bilgilendirme ve sitesinde olan diğer yazılımları indirebilme imkanını bir arada sunmaktadır.

Anahtarlar:Comodo i-Vault indir,Comodo i-Vault download,Comodo i-Vault indir,Comodo i-Vault çek,Comodo i-Vault,Comodo i-Vault mp3,Comodo i-Vault şarkı sözü,Comodo i-Vault film indir,Comodo i-Vault film,Comodo i-Vault açıklama,Comodo i-Vault bul,Comodo i-Vault video,Comodo i-Vault bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Comodo i-Vault
SEÇMECE PROGRAMLAR
Portable Vault
SecureSafe Pro
Active System Locker
Ashampoo Magical Security
HashOnClick
Folder Password Protect
Advanced Office Password
BlowFish 2000
Camouflage
Task Lock
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır