AJ Screensaver Maker Professional indir,download,yükle - AJ Screensaver Maker Professional - Ekran Koruyucu Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Ekran Koruyucu » AJ Screensaver Maker Professional » AJ Screensaver Maker Professional
   AJ Screensaver Maker Professional
  Boyutu : 1.85 Mb
  Kullanım Süresi : 15 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 95/98/Me/NT/2000/XP
  Üretici Firma : AJ Soft
  Ekleme Tarihi : 22-11-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Program adından da anlaşılacağı üzere kullanıcıların kendi bilgisayarları için bir ekran koruyucu oluşturmak üzere geliştirilmiştir. Program tam dört farklı tarzda ekran koruyucu üretebilmektedir. Bunlar; slayt gösterileri, flash ekran koruyucular, video biçiminde ekran koruyucular ve internet sitesi için ekran koruyucular olmak üzere dört tanedir. Ekran koruyucu olarak kullanacağınız resimlerin biçimleri; JPG/JPEG, GIF, BMP olmalıdır. Ayrıca program sadece görüntüye değil sese de önem vermiş. Ekran koruyucunuzun fon müziği olarak MP3, WMA, WAV, MID biçimlerinde sesler de koyabiliyorsunuz. Kurulum dosyalı ekran koruyucuları da yapabiliyorsunuz. Ayrıca resimlerinize 150`den fazla çeşitli efektler verebilmeniz de programın diğer özellikleri arasında.

Not: Yazılımın bu professional sürümünde kurulum dosyalı ekran koruyucuları da yapabilirsiniz. Bu özelliği içermeyen daha düşük boyutlu standart sürümünü buraya tıklayarak indirebilirsiniz. Programı beğenirseniz ve 15 günlük deneme sürümünden sonra da kullanmak isterseniz satın almanız için $39.95 ödemeniz gerekmektedir.

Anahtarlar:AJ Screensaver Maker Professional indir,AJ Screensaver Maker Professional download,AJ Screensaver Maker Professional indir,AJ Screensaver Maker Professional çek,AJ Screensaver Maker Professional,AJ Screensaver Maker Professional mp3,AJ Screensaver Maker Professional şarkı sözü,AJ Screensaver Maker Professional film indir,AJ Screensaver Maker Professional film,AJ Screensaver Maker Professional açıklama,AJ Screensaver Maker Professional bul,AJ Screensaver Maker Professional video,AJ Screensaver Maker Professional bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
AJ Screensaver Maker Professional
SEÇMECE PROGRAMLAR
AJ Screensaver Maker Prof
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır