Ashampoo Mail Virus Blocker indir,download,yükle - Güvenlik - Gizlilik - İnternet Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İnternet » Güvenlik - Gizlilik » Ashampoo Mail Virus Blocker
   Ashampoo Mail Virus Blocker
  Boyutu : 3.17 Mb
  Kullanım Süresi : 3 zararlı engelleme
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 95/98/Me/NT/2000/XP
  Üretici Firma : Ashampoo GmbH & Co. KG
  Ekleme Tarihi : 12-03-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
E-posta virüsleri, güncel e-posta iletilerindeki "e-posta ekleri" ile birlikte gönderilmektedirler. Bu virüsler e-posta eki olan dosyaların içlerinde saklı biçimde geldiğinden oldukça büyük tehlike oluşturmaktadırlar. E-posta virüslerinin çoğu, kendilerini gerçek ve önemli olarak gösteren kişi ya da kurumlar tarafından gönderildiğine inanılacak halde geldiğinden, birçok bilgisayar kullanıcısı bu tuzağa kolayca düşebilmektedir. Örneğin ekinde virüs olan bir e-postanın genellikle kendisine Microsoft`tan geldiği süsü verilmiştir. Tabi işin aslı bu değildir.

Dünyada e-posta alıp gönderen kişilerin çoğunluğu, Microsoft`un sunmuş olduğu bir hizmet olan Outlook Express adlı e-posta istemci yazılımını kullanmaktadır. Bu yazılım sizi zararlı e-postalardan en yüksek düzeyde korumaya yetmemektedir. Durum böyle olunca gelen elektronik postaları denetimden geçirecek yazılımlara gereksinim duyulmuştur. İşte Ashampoo Mail Virus Blocker yazılımı da bunlardan birisidir.

Yazılım elektronik postaları zararlı barındırıp barındırmadığı konusunda denetimden geçirmekte, eğer bir zararlı var ise bu tehlikeyi engellemektedir. İşlevi basit görünmekle birlikte oldukça önemlidir. Çünkü günümüzde virüslerin çok büyük bir kısmı sistemlere bu yolla bulaşmaktadır. Kurulumu ve kullanımı oldukça kolay olan yazılım sizi bu tehlikelerden başarı ile koruyacak bir alternatiftir.

NoT : Yazılımın deneme sürümünde 3 zararlı engelleme kısıtlaması bulunmaktadır. Yazılımı sınırsız biçimde kullanabilmeniz için 10 euro gibi düşük bir ücret ödeyerek satın almanız gerekmektedir.

Anahtarlar:Ashampoo Mail Virus Blocker indir,Ashampoo Mail Virus Blocker download,Ashampoo Mail Virus Blocker indir,Ashampoo Mail Virus Blocker çek,Ashampoo Mail Virus Blocker,Ashampoo Mail Virus Blocker mp3,Ashampoo Mail Virus Blocker şarkı sözü,Ashampoo Mail Virus Blocker film indir,Ashampoo Mail Virus Blocker film,Ashampoo Mail Virus Blocker açıklama,Ashampoo Mail Virus Blocker bul,Ashampoo Mail Virus Blocker video,Ashampoo Mail Virus Blocker bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Ashampoo Mail Virus Blocker
SEÇMECE PROGRAMLAR
Norton Password Manager
Anti-Spy
Anti Tracks
RegChi
Privacy History Eraser
Microsas MicroScanner
BigFix
MyMailSafe
DriveHound Anti-Spyware
WinPatrol
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır