Ashampoo PowerUp XP Platinum indir,download,yükle - Sistem Araçları - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Sistem Araçları » Ashampoo PowerUp XP Platinum
   Ashampoo PowerUp XP Platinum
  Boyutu : 9.9 Mb
  Kullanım Süresi : 30 Gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 2000/2003/XP
  Üretici Firma : Ashampoo GmbH
  Ekleme Tarihi : 16-10-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Ashampoo PowerUp XP Platinum, sistem ve bilgisayarı optimize ederek daha sağlıklı, süretli ve sağlam bir yapıya kavuşturan, aynı zamanda çok çeşitli yazılımları bünyesinde toplamış profesyonel bir yazılımdır. Windows optimizasyon ve ayarlamaları, sabit disk ve diğer disk sürücüleri ayarları, önyükleme (boot) ayarları ve yapılandırılması, gizlilik, ağ ve internet ayarlamaları, optimizasyonları ve yapılandırılması, masaüstü simge ayarlamaları ve uygulama (applications) ayar ve yapılandırılması ile yazılım kullanıcılara çok çeşitlilik sunmaktadır. Kullanıcıya yazılımın kontrolünü tam olarak vererek tek bir fare tıklaması ile ne yaptığını ayrıntılı olarak anlatmaktadır.

Durumsal destek raporları ile destek yardım hatlarını sık sık kontrol etmekte ve bilgisayarınızın detaylı olarak sistemini incelemektedir. Kendiliğinden başlama (Autostart) sistemi ile, windows ile başlayan yazılımların yönetici hastasını kendiliğinden onarmakta ve ikaz etmektedir. Önyükleme seçmesi denetleyicisi, başlangıçta çalışan yazılımların tamamını kullanıcıya göstererek kendiliğinden düzenleme ve iptal etme için imkan sağlamaktadır.

Windows XP işletim sistemi için de kişisel güvenlik duvarı izlemesinin bulunduğu herkes tarafından bilinmektedir. Ancak kullanıcı bu yazılımın nasıl koruduğunu, ne yaptığını ve nasıl çalıştığını bilmemektedir. Yazılım, tamamen XP kişisel güvenlik duvarı ayarları ve internet bağlantılarını gösteren yeni bir XP kişisel güvenlik duvarı izlemesi modülünü içermekte ve kullanıcıyı bilgilendirmekle beraber ayarlarını optimize edebilmektedir.

Yazılımın yenilikleri:
  • Tek tıklama ayarlaması: Ofis/Medya düzenlemesi/Kaynak optimizasyonu için tek tıklama ile sistemi optimize etmektedir.
  • Çoklu masaüstü eklenmiştir.
  • Destek raporları: İhtiyaç duyulan tüm sistem bilgisi desteği yardım hatlarını bünyesinde toplamakta ve saniyeler içerisinde e-posta olarak göndermektedir.
  • Sys Info şekillendirme: Bilgisayarınızda tüm bileşenler hakkındaki bilgiyi göstermektedir.
  • Kendiliğinden başlama (Autostart) yönetimi yazılımı: Kendiliğinden windows ile hangi yazılımın başladığını kontrol edebilir ve istenilen yazılımı tekrar düzenleyerek iptal edebilirsiniz.
  • Görev çubuğu kontrol merkezi: Kullanıcı istediği zaman diliminde görev çubuğu kontrol merkezi yardımı ile yazılımları optimize edebilmekte veya düzenlemektedir.

    Gizlilik kontrolu:
  • Windows XP SP2 desteğini kontrola yardım etmek için karakterize ederek gizliliği korumada yardımcı olmaktadır.
  • Windows XP SP2 kişisel güvenlik duvarı ayarları: Windows XP SP2 kişisel güvenlik duvarı monitörü için kişisel güvenlik duvarı 800 desteğini aktive ederek, Windows XP kişisel güvenlik duvarı ayarlarını ve internet bağlantılarını optimize etmektedir.
  • Görevler ve işlemleri kontrol eder: Tüm çalışma görevlerini kontrol ederek, işlemler ve optimum başarı için öncelikleri ayarlamaktadır.

    Serin (cool) özellikleri:
  • Çabuk değişmeler için profilleri saklayın: Kendi yapılandırmalarınızı kaydederek görünüş-grafik (Profil) ve [reload] ayarlarına kullanıcı ne zaman isterse ulaşma imkanına sahip olmaktadır.
  • Windows gizliliği ve kontrolü: Kullanıcının yapılandırmalarını koruma altına alarak diğer şahısların windows sistemine girmelerini zor veya imkansız hale getirmektedir.
  • MS ofis ve görünüş ayarlaması: Ofis ayarları ve kontrol görünüş aksesuarlarını yapılandırır.
  • Güvenlik ve gizliliği kontrol edin: Windows sistemini daima gözetleyerek, güvenliğiniz için gizli ve tehlikeli olan yazılım ve sistemleri kontrol altına alır.
  • Kendi fonksiyonlarınızı ilave edin: Özgün fonksiyon editörüyle, kendi Windows ayarlama fonksiyonlarınızı oluşturabilirsiniz. Hatta size tüm standart fonksiyonları düzenlemek için imkan vermektedir.
  • Program metinlerini düzenleyin: Dil editörü, programda gösterilen tüm metni düzenlemek için imkan sunmaktadır. Ayarlama fonksiyon tanımlamalarını içermektedir.
  • Sabit disk başarısı [optimization]: Sabit disklerinizin nasıl çalıştığını ve yerine getirme ayarlarını kontrol eden ayarları geliştirir.
  • Sanal belleği optimize edin: Maksimum verimlilik için sabit disk ve sanal bellek ayarlarını optimize eder.
  • Kayıt temizleyicisi: Kayıt toplanmasını düzenlemektedir. Kaydınızı tarayın ve sisteminizi gereksiz olarak dolduran fazla girişi güvenli olarak kaldırın. Güvenli iade etme fonksiyonunu desteklemektedir.
  • Dosya sileceği: Sabit diskinizden önemli ve geri getirilmesini istemediğiniz dosya ve klasörleri tamamen ve geri almanın mümkün olmayacağı biçimde siler.
  • IP spam engelleyicisi: Casus ve reklam yazılımlarını sizi rahatsız etmeden engelleyebilmektedir.

    Anahtarlar:Ashampoo PowerUp XP Platinum indir,Ashampoo PowerUp XP Platinum download,Ashampoo PowerUp XP Platinum indir,Ashampoo PowerUp XP Platinum çek,Ashampoo PowerUp XP Platinum,Ashampoo PowerUp XP Platinum mp3,Ashampoo PowerUp XP Platinum şarkı sözü,Ashampoo PowerUp XP Platinum film indir,Ashampoo PowerUp XP Platinum film,Ashampoo PowerUp XP Platinum açıklama,Ashampoo PowerUp XP Platinum bul,Ashampoo PowerUp XP Platinum video,Ashampoo PowerUp XP Platinum bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Ashampoo PowerUp XP Platinum
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    myProcMan
    System Monitoring Protoco
    Disk Investigator
    Quick Info
    Magic Utilities 2006
    Windows XP Webcam Timersh
    HDDlife Pro
    Desktop Guard
    SiSoftware SANDRA Standar
    Total Uninstall
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır