Canlı TW indir,download,yükle - TV - Radyo - TV - Radyo Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » TV - Radyo » TV - Radyo » Canlı TW
   Canlı TW
  Boyutu : 616 Kb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows XP
  Üretici Firma : DeLiDoLuNeT
  Ekleme Tarihi : 21-10-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üreticiden :
Bu program sayesinde onlarca televizyon kanalını, onlarca radyo kanalını canlı olarak izleyebiliyor ve dinleyebiliyorsunuz.

Programda televizyon ve radyo kanallarına ek olarak klipler ve ses dosyaları da mevcut. Bunları program üzerinden tıklayarak televizyon ve radyo gibi dinleyebilir veya izleyebilirsiniz.

Program izlediğiniz ya da dinlediğiniz kanalın daha önce kaç kez görüntülendiğini de size "Bu kanal/radyo sizden önce 15 kere izlenmiştir." şeklinde gösteriyor, ayrıca o anda izlediğiniz/dinlediğiniz radyo ya da televizyon kanalının adını da ekranın alt bölümünde belirtiyor.

Programın bir de tema desteği mevcut. Bu destek sayesinde programı görünmesini istediğiniz renkte görüntüleyebiliyor ve izlemenin/dinlemenin tadına varabiliyorsunuz.

Programda radyo kanallarının ya da televizyon kanallarının gösterilmemesi gibi bir durum yoktur. Oluşan görüntüleyememe hataları çok kısa süreli olacaktır, eğer hata devam ederse bu hata giderilecek ya da kanal kaldırılacaktır. Bu hataların giderilmesi içni herhangi bir güncelleme yapmanıza gerek yoktur, çünkü kanal ve dosya listeleri internet ortamından alınıp programda gösterilmektedir, bir sorun olduğunda bu kanal veya dosya geçiçi olarak görünümden kaldırılmaktadır.

Programda gereksiz kanal bulunmuyor. Bu sebepten dolayı alternatiflerinden daha az sayıda kanala sahiptir, ancak kanal sayısı az ve özdür. Sadece göz doldurması için programa yabancı ve belli belirsiz kanallar doldurulmamıştır, buda size daha kolay kullanım sunmaktadır.

Kanalların bazılarının görüntü ve ses kalitesi düşük olabilir. Bu üreticiden değil, kanalın şirketinden kaynaklanmaktadır.

Yeni eklenen özellikler:

  • Kodlamalar değiştirilmiş ve programın harcadığı işlemci miktarı düşürülmüş, sabit sürücünüzde kapladığı alan olabilecek en düşük haline getirilmiştir.
  • Programın yeni bir sürümü çıktığında size bunu bir minik pencere yardımıyla bildirecek, dilerseniz bir tıklama ile bunu bilgisayarınıza yükleyebileceksiniz.


  • Programda tema sisteminin bulunması ve sürekli olarak yeni eklemeler yapılması sıkılmanızı önlüyor, televizyon izlemeyi ve radyo dinlemeyi eğlenceli hale getiriyor.

    Anahtarlar:Canlı TW indir,Canlı TW download,Canlı TW indir,Canlı TW çek,Canlı TW,Canlı TW mp3,Canlı TW şarkı sözü,Canlı TW film indir,Canlı TW film,Canlı TW açıklama,Canlı TW bul,Canlı TW video,Canlı TW bedava
     
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Canlı TW
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Radyo Zaping Player
    Canlı TW
    Online TV Player
    Sanal Anten
    Ayaklı MiniTV
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır