CrossLoop indir,download,yükle - Bağlantı Araçları - İnternet Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İnternet » Bağlantı Araçları » CrossLoop
   CrossLoop
  Boyutu : 2.31 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 98/Me/NT/2000/2003/XP/Vista
  Üretici Firma : CrossLoop, Inc.
  Ekleme Tarihi : 16-09-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
CrossLoop; TightVNC (Virtual Network Computing-Sanal Sunucu) mantığı ve kaynak kodları ile yazılmış, temelinde sanal sunucu mantığı olan bir uzak masaüstü bağlantısı programıdır.

Günümüzde herkesin internet ortamında birbirinin bilgisayarına bağlanmaya gerek yardım etme/isteme gerekse çeşitli sebeplerden ihtiyaç duymaktadır.

Programın Çalışma Mantığı Özetle Şöyledir :
Karşı tarafa bağlanan ve bağlanılacak bilgisayarda da bahsedilen program kurulu olması halinde bağlanılmayı isteyen kişi programı açarak Host kısmına girecek ve program penceresinin alt kısmında programca kendisine otomatik olarak üretilen Access Code yani Erişim Kodunu alıp bağlanmasını istediği karşı tarafa vermesi, karşı tarafın da Join (giriş) kısmında bu kodu yazması sayesinde her iki bilgisayarın CrossLoop sunucusunda buluşturularak birbirine uzak masaüstü bağlantısı yapmasını sağlamaktan ibarettir.

Join kısmından bağlanmak isteyen kişinin erişim kodu, bağlantı isteyen kişinin ip numarası ve benzeri bağlanmak için gereken bilgileri ile buluşturularak bilgisayarına bağlanması sağlanmaktadır.

Bilgisayarına bağlanılmasını isteyen kişi erişim kodunu verip Connect tuşuna bastıktan sonra bağlanacak kişinin 2 dakika içinde kodu Join kısmına yazıp Connect tuşu ile bağlanması gerekir, süre aşılırsa karşı taraftan yeni kod istemesi gerekecektir.

Bu bağlanma işi her iki tarafın da onayı ve CrossLoop sunucularındaki çeşitli erişim kodu, ip, mac adresi (internet kartı adresi) kontrollerinden geçerek yapıldığından kötü niyetli kişilerin bu programla başkasına bağlanması pek mümkün değil.

  • Programın çalışması için herhangi bir ilave programa gerek yoktur. Windows uzak masaüstü programına da ihtiyaç yoktur.
  • CrossLoop ile gönderilen ve alınan veriler CrossLoop sunucularında encrypt edilir yani başkalarının dışarıdan erişimini engellemek için ayrıca şifrelenir.
  • Adsl modem, router (internet dağıtıcı) gibi internet erişim cihazlarınıza ayrıca bir ayar yapmanızı gerektirmez.
  • Program şimdilik Türkçe hariç 21 dili desteklemektedir. Türkçe dil çevirisi tarafımdan ( Saltanat ) yapılıp üreticiye gönderilmiştir. Umarım yeni sürümlerde veya ilave edildikte sonraki indirmelerde Türkçe dahil olarak çalışır, biz de bir programı daha Türk camiasına katmış olmanın gururunu site olarak yaşarız.
  • Programın içerisine Türkçe dahil edilene kadar şimdiden Türkçe kullanmak isteyenler Türkçe dil ekini buradan indirerek, programın kurulu olduğu dizine çıkartmaları ve dil seçeneklerinden Türkçe’yi seçmeleri yeterlidir. (C:Program FilesCrossLoop içine)
  • Programın ayarlarına girmek için program penceresinin sol alt köşesindeki makine dişlisi şeklinde işarete tıklamalısınız.

    Programı kullanmak için gereken asgari bilgisayar özellikleri :
  • Windows 98 ve sonrasında çıkan tüm Windows işletim sistemlerinden biri,
  • Pentium 500 MHz veya daha yükseği işlemci
  • 128 MB RAM (bellek) veya daha yükseği
  • En az 2 MB boş sabit disk alanı
  • Geniş bant internet erişimi (DSL, Kablo internet veya T1 hat gibi)

    NOT : Program şimdilik sadece Windows işletim sistemlerinde çalışmaktadır.

    SON NOT : Programın buradaki tanıtım metninin ve Türkçe dil ekinin tüm hakları Saltanat’a aittir.
    Başka sitelerde (forumlar vb. yerlerde) yayınlanması için e-posta yoluyla izin alınması zorunludur. Aksi halde çeşitli yaptırımlar uygulanacaktır.

    Anahtarlar:CrossLoop indir,CrossLoop download,CrossLoop indir,CrossLoop çek,CrossLoop,CrossLoop mp3,CrossLoop şarkı sözü,CrossLoop film indir,CrossLoop film,CrossLoop açıklama,CrossLoop bul,CrossLoop video,CrossLoop bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    CrossLoop
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Dr.Salman`s WinBooster
    Virtual Modem
    Links Organizer
    Rev The Web
    CheckDialer
    Internet Speed Booster
    Emsa Bandwidth Monitor
    Aarons Auto-Browse
    TweakMASTER
    Hızlı TTnet
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır