Demo Builder indir,download,yükle - Grafik - Resim - Grafik - Resim Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Grafik - Resim » Grafik - Resim » Demo Builder
   Demo Builder
  Boyutu : 13.5 Mb
  Kullanım Süresi : 15 Gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Tanida Inc.
  Ekleme Tarihi : 16-10-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Demo Builder, yazılım ve sistemlerin nasıl çalıştığını gösteren işitme ve görme ile ilgili flash görüntülerini oluşturan bir yazma aracıdır. Yazılım, uygulama simülasyonları yaratma için son derece ideal bir yapıda olup, sunuşlar ve etkileşimli görüntüler yapmaktadır. İşlerinizde görsel olarak organizasyon için size yardımcı olmakta, yeni yazılımdaki öğretmen kullanıcılar, sistemler ve uygulamalarınız için e-öğrenme kabiliyet ve sistemlerini sağlamaktadır. Kullanımı son derece kolay ve anlaşılır bir arayüze sahiptir.

Yazılım, bir uygulamanın ekran görüntülerini alarak çalışmaktadır. Mevcut hareketleri kaydederek, bu hareketlerin bir simülasyonu oluşturması için, uygulamayı istenilen zamanda hazırlayabilmektedir. Yazılım, kendiliğinden kayıt hareketlerine sahiptir.

Herbir ekran görüntüsü, düzenleme penceresinde görsel yardımlarla kullanıcıya yol göstermekte ve istenilen nesneler ilave edilebilmektedir. Nesneleri kaydettikten sonra, birbirini izleyen zaman [sequencing for] içinde nesneleri değiştirmekte ve kullanmaktadır. Görüntüler tamamlanınca, üç farklı biçimde dosyaları dışarıya çıktı alabilmektedir [Flash(.SWF), bağımsız (Windows, Linux, Macintosh) ve resim dosyaları]. Yazılım, dosyaları e-posta yolu ile FTP veya sabit diskinize gönderebilmektedir.

Anahtarlar:Demo Builder indir,Demo Builder download,Demo Builder indir,Demo Builder çek,Demo Builder,Demo Builder mp3,Demo Builder şarkı sözü,Demo Builder film indir,Demo Builder film,Demo Builder açıklama,Demo Builder bul,Demo Builder video,Demo Builder bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Demo Builder
SEÇMECE PROGRAMLAR
Demo Builder
DVD Photo Slideshow Profe
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır