Democracy Player (Mac OS) indir,download,yükle - İnternet - Mac Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Mac » İnternet » Democracy Player (Mac OS)
   Democracy Player (Mac OS)
  Boyutu : 8.17 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Mac OS X
  Üretici Firma : Participatory Culture
  Ekleme Tarihi : 20-10-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Democracy Player yazılımının Macintosh işletim sistemi ile uyumlu olan sürümüdür. Democracy Player internet üzerinden televizyon kanallarını izleyebileceğiniz ve video indirebileceğiniz bir yazılımdır. Dünya üzerindeki 600`e yakın televizyon kanalına sadece tek bir tıklama ile erişip ücretsiz biçimde üye olabileceğiniz bu güzel yazılım 20`ye yakın kategoride size seyir zevki sunmaktadır. Komedi, spor, teknoloji, eğitim, sağlık vb. birçok kategoride yüksek çözünürlükte videolar izleyebilmeniz ve kendinize ait bir kanal listesi oluşturmanız mümkündür.

Yazılım yeni çıkan ve en çok indirilen videoları da günlük güncelleyerek size göstermektedir. Dahili bir video oynatma aracına sahip olduğundan indirmiş olduğunuz videoları sorunsuz biçiminde oynatabilmenizi sağlamaktadır. Bu oynatıcı hemen hemen tüm video biçimlerini de desteklemektedir. YouTube, Google Video, ve Yahoo Video üzerinde arama yapma olanağı dahi sunmaktadır. Listesine her gün yeni televizyonlar kanallarını eklemekte ve böylece kullanıcılarının daha fazla seçeneğe sahip olmasını sağlamaktadır.

Yüksek kalitede tam ekran video izlemenizi sağlayan yazılım listesinde barındırdığı tüm kanalları tercihinize göre belirli zaman aralıklarıyla güncellemekte ve size favori kanallarınızı hafızaya alma imkanı sunmaktadır. Kullanımı oldukça kolay olan yazılım sol panelindeki birkaç buton ile yönetilebilmektedir. Ücretsiz olarak kullanıcılara sunulmakta ve işini eksiksiz biçimde gerçekleştirebilmektedir.

Yazılımın Diğer İşletim Sistemleri İle Uyumlu Sürümleri
  • Democracy Player (Windows)
  • Democracy Player (Linux)

    Anahtarlar:Democracy Player (Mac OS) indir,Democracy Player (Mac OS) download,Democracy Player (Mac OS) indir,Democracy Player (Mac OS) çek,Democracy Player (Mac OS),Democracy Player (Mac OS) mp3,Democracy Player (Mac OS) şarkı sözü,Democracy Player (Mac OS) film indir,Democracy Player (Mac OS) film,Democracy Player (Mac OS) açıklama,Democracy Player (Mac OS) bul,Democracy Player (Mac OS) video,Democracy Player (Mac OS) bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Democracy Player (Mac OS)
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Transmit
    Adium X
    PHP
    WebServerX Kit
    Net Check
    Cabos (Macintosh)
    FrostWire (Macintosh)
    Vienna
    Download Manager
    Poisoned
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır