Disable Windows XP Firewall indir,download,yükle - Sistem Araçları - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Sistem Araçları » Disable Windows XP Firewall
   Disable Windows XP Firewall
  Boyutu : 387 Kb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows XP
  Üretici Firma : Alex Nolan
  Ekleme Tarihi : 10-10-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Disable Windows XP Firewall, Windows Güvenlik Duvarını çok basit biçimde devre dışı bırakmanıza yarayan bir araçtır. Aracın boyutu oldukça küçüktür ve kullanımı çok kolaydır. Windows XP Güvenlik Duvarı`nı zaman zaman devre dışı bırakmanız gerekebilmektedir. Örneğin; bilgisyarınıza uzaktan erişim sağlamasını istediğiniz bir kişinin mevcut uzaktan erişim yazılımları ile bu işlemi yapabilmesi için Windows XP Güvenlik Duvarı`nın devre dışı olması gerekmektedir. İşte bu araç sayesinde bu işlemi tek tıklama ile gerçekleştirebilirsiniz. Devre dışı bıraktıktan sonra yine bir fare tıklaması ile etkin hale getirme imkanınız bulunmaktadır.

Tek bir pencereden oluşan bu küçük ama işlevsel araç herhangi bir kurulum işlemine de gerek duymadan, kendiliğinden işletilebilir bir dosya halinde çalışmaktadır. Yapmanız gereken tek şey aracı indirdikten sonra çalıştırmak ve Windows XP Güvenlik Duvarı`nı devre dışı bırakmak istiyorsanız "Disable" butonuna basmaktır. Bu butonun hemen yanındaki "Enable" butonu ise devre dışı kalan Windows XP Güvenlik Duvarını yeniden etkin hale getirmenizi sağlamaktadır. Aracın kullanımı tamamen ücretsizdir ve içerisinde hiçbir reklam ya da casusluk amaçlı yazılım barındırmamaktadır.

Anahtarlar:Disable Windows XP Firewall indir,Disable Windows XP Firewall download,Disable Windows XP Firewall indir,Disable Windows XP Firewall çek,Disable Windows XP Firewall,Disable Windows XP Firewall mp3,Disable Windows XP Firewall şarkı sözü,Disable Windows XP Firewall film indir,Disable Windows XP Firewall film,Disable Windows XP Firewall açıklama,Disable Windows XP Firewall bul,Disable Windows XP Firewall video,Disable Windows XP Firewall bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Disable Windows XP Firewall
SEÇMECE PROGRAMLAR
BIOS Wizard
CrystalMark
Desktop Info
CmosPwd
Intel Application Acceler
BootStatus
EVEREST Corporate Edition
Startup Inspector
Explore2fs
Sanal disk üretici
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır