Doğadaki Mühendislik indir,download,yükle - Dini Program ve Belgeler - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Dini Program ve Belgeler » Doğadaki Mühendislik
   Doğadaki Mühendislik
  Boyutu : 174 Kb
  Kullanım Süresi : 10 gün
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Hayrun Yahya
  Ekleme Tarihi : 09-11-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üreticiden :
Çok farklı dallara ayrılan mühendisliğin amacı, insan yaşamını daha konforlu, daha güvenli hale getirmek ve günlük hayatı kolaylaştırmaktır. Köprülerin güvenliğinden, ulaşım araçlarının konfor ve hızına, evde kullanılan basit mutfak aletlerinden, savaş teknolojisine kadar insan hayatında yer alan pek çok detay birer mühendislik ürünüdür. Bu tasarımlar eğitimli ve deneyimli mühendislerin yıllar süren araştırmaları, birikimleri ve çalışmaları sonucunda ortaya çıkar.

Örneğin, kullandığınız buzdolabını bir mühendis tasarlamıştır, televizyonunuzu, müzik setinizi, asansörünüzü, saatinizi, arabanızı, bilgisayarınızı, endüstri makinelerini, uyduları, uzay mekiklerini… Bunların tümü ince planların ve hassas hesaplamaların, konusunda uzman çok sayıda insanın iş ve beyin gücünün ürünüdür.

Tıpkı bizim hayatımızı kolaylaştıran bu tasarımlar gibi, doğadaki canlıların bedenlerinde de sayısız tasarım örneği bulunur: Kusursuz işleyen kanatlar, kimya laboratuvarları gibi işlev gören hücreler, karanlıkta görmeyi sağlayan kızılötesi gözler, darbelere ve zor şartlara dayanıklı deriler, kaygan zeminde yürümeyi olanaklı kılan vantuz ayaklar bunlardan sadece birkaçıdır.

Canlılardaki bu tür mükemmel tasarımlar ile teknolojiyle paralel olarak gelişen insan yapımı tasarımlar karşılaştırıldığında ortaya şaşırtıcı bir sonuç çıkmaktadır: Tasarlanan ürünlerin hemen hepsi doğanın birer taklidi olmaktan öteye gidememekte, hatta çoğu zaman canlılardaki üstün tasarımın seviyesine ulaşamamaktadır.

Önemli Not: Bu e-kitap PDF biçimindedir. PDF biçimli bu dosyayı açabilmeniz için aşağıdaki yazılımlardan birisini kullanabilirsiniz:
Foxit PDF Reader
Adobe Reader

Anahtarlar:Doğadaki Mühendislik indir,Doğadaki Mühendislik download,Doğadaki Mühendislik indir,Doğadaki Mühendislik çek,Doğadaki Mühendislik,Doğadaki Mühendislik mp3,Doğadaki Mühendislik şarkı sözü,Doğadaki Mühendislik film indir,Doğadaki Mühendislik film,Doğadaki Mühendislik açıklama,Doğadaki Mühendislik bul,Doğadaki Mühendislik video,Doğadaki Mühendislik bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Doğadaki Mühendislik
SEÇMECE PROGRAMLAR
Kuran Mucizeleri 4 - Belg
Derin Düşünmek
Rahman ve Rahim Olan Alla
Hazreti Nuh - Belgesel
Risale-i Nur Lugatı
Risale-i Nur (Nesil Külli
Tapınak Şövalyeleri - Giz
Sakın Unutmayın! [Word]
Akılsız, Kuran`ı Nasıl Yo
Ahir Zaman ve Dabbetü`l-A
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır