Dugan Trafik Tescil indir,download,yükle - Sektörel - İş - Ofis Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İş - Ofis » Sektörel » Dugan Trafik Tescil
   Dugan Trafik Tescil
  Boyutu : 3.91 Mb
  Kullanım Süresi : 10 Gün
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows 98/Me/NT/2000/XP
  Üretici Firma : Dugan Bilişim Sistemleri
  Ekleme Tarihi : 31-08-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üretici Açıklaması: Trafik takipçileri için hazırlanmış, kolay ve hızlı bir şekilde kullanılabilecek belge ve form hazırlama ürünümüzdür. Hazırlanabilecek belge ve formlar aşağıdaki gibidir.

  • Motorlu Araç Tescil Belgesi
  • Motorlu Araç Trafik Belgesi
  • Araç Trafik Tescil Müracaat ve İşlem Formu
  • Araç Tescil Nakil Bildirim Belgesi
    Dilekçeler ve Üst Yazılar


  • Belge ve formlar aynı veri dosyalarını kullandığından, ortak kullanılan bilgiler değişik belge ve formlara tekrar girilmez.

    Alıcılara ilişkin T.C. Kimlik No ve Vergi No bilgileri internet üzerinden alınabilmektedir.

    Araç tescil ve trafik belgeleri ile trafik tescil müracaat ve işlem formu ve nakil bildirim belgesi evraklarına ilişkin veriler boşuk doldurma şeklinde hazırlanır. Girilen bilgiler ilgili belge ve formlardaki boşluklara yerleşecek şekilde ayarlanmıştır. Ancak kullanılacak yazıcının kağıt tepsisinin durumuna göre sayfa ayarı yapılabileceği gibi, araç tescil ve trafik belgelerinde bulunan tüm alanlar için sol ve üst kenar boşluğu, genişlik, yükseklik, yazı tipi, büyüklüğü, renk, hizalama gibi özel ayarlar da yapılabilir.

    Marka, cins, tip, renk, il, ilçe alanları otomatik tamamlamalıdır.
    Bu özellik, veri girişi esnasında yazılan karekterleri içeren uygun kelimeyi geçmiş kayıtlar içinde arar ve gösterir. Bu sayede kelimenin tamamı yazılmadan veri girişi gerçekleşmiş olur.Dilekçe ve üst yazılar oluşturulurken tescil işlemlerindeki bir çok bilgiyi içeren anahtar kelimeler kullanılabilir. Anahtar kelimeler, yazdırma işlemi öncesinde, girilen veriler ile otomatik olarak değiştirilerek baskı için hazırlanmaktadır.

    Sıklıkla kullanılan dilekçe ve üst yazılar için şablon oluşturulabilir. Oluşturulan şablonlar tescil işlemlerine dahil edilebilir. Bu ve anahtar kelime değiştirme özellikleri sayesinde tescil işlemleri için dilekçe ve üst yazı hazırlama işi sadece bir kaç butona basarak gerçekleştirilebilmektedir. Ürünümüzde şu anda Trafik Şahadetnamesi İstek Formu, Şerh Konulma Bilgi Yazısı, Şerh Kaldırma Bilgi Yazısı, Ruhsat Zayi Dilekçesi, Muayene Alanlarında boş yer kalmayan ruhsatlar için Yenileme Dilekçesi, LPG dönüşüm dilekçesi gibi örnek şablonlar bulunmaktadır. Bu şablonlar kullanıcı isteği doğrultusunda özelleştirebileceği gibi, çok sayıda yeni şablon eklemek de mümkündür.Her tescil işlemi için müşteri bilgileri ile işlem/masraf tutarları ve tahsilatları takip edilebilir.

    Anahtarlar:Dugan Trafik Tescil indir,Dugan Trafik Tescil download,Dugan Trafik Tescil indir,Dugan Trafik Tescil çek,Dugan Trafik Tescil,Dugan Trafik Tescil mp3,Dugan Trafik Tescil şarkı sözü,Dugan Trafik Tescil film indir,Dugan Trafik Tescil film,Dugan Trafik Tescil açıklama,Dugan Trafik Tescil bul,Dugan Trafik Tescil video,Dugan Trafik Tescil bedava
     
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Dugan Trafik Tescil
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    VEB Döviz-Kur Programı
    Abacre Restaurant Point o
    TurkCIZIM
    TeknoAsistan Doktor-Hasta
    Pluton Ototamir Bakım Oto
    Optic Adviser XE Optik Ot
    Fırın ve Pastane Programı
    MILAS Kuaför Otomasyonu
    Dershane Yönetim Sistemi
    asTOURS PRO
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır