Error Repair Pro indir,download,yükle - Bakım - Onarım - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Bakım - Onarım » Error Repair Pro
   Error Repair Pro
  Boyutu : 798 Kb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Error-Repair-Pro.com
  Ekleme Tarihi : 08-03-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Error Repair Pro bir sistem bakım ve onarım yazılımıdır. Zamanla sisteminizde oluşan hatalar bilgisayarınızın kararlılığını ve tepki süresini olumsuz yönde etkilemektedir. Yapmak istediğiniz işlemleri zaman zaman yapamamanıza ya da eskisinden daha geç yapmanıza sebebiyet veren bu hasarlar onarılmadıkça sistem performansınızda ciddi bir düşüş meydana gelebilmektedir. Özellikle kayıt defterinde ortaya çıkan sorunlar nedeniyle sisteminiz zarar görmektedir.

Error Repair Pro yazılımı gerçekleştirdiği taramalar sonucunda mevcut hataları tespit etmekte ve bunları çözerek sisteminizi düzgün biçimde kullanabilmenizi sağlamaktadır. Kayıt defteri üzerinde gerçekleştirdiği tarama ve onarma işlemi ile Windows`un kök dosyalarını incelemekte, yani en temel noktadan işe başlamaktadır. Sisteminizin açılış hızı için büyük önem taşıyan, kendiliğinden açılır uygulamaları da denetlemekte ve gereksiz olanlarını kaldırmanıza yardımcı olmaktadır. Sisteminizden kaldırmış olduğunuz yazılımların girdilerini silmeniz, özel verilerini temizlemeniz için de destek vermektedir.

Kullanılmayan dosya uzantılarını kaldırabilmeniz, gereksiz ActiveX ve DLL dosyalarını silebilmeniz ve derin tarama yapabilmeniz yazılımın artı özelliklerindendir. Boyutu oldukça küçük olan yazılımın, kullanımı da gayet kolaydır. Sisteminizde yazılımın kullanımından dolayı ortaya çıkabilecek muhtemel sorunlara karşı almış olduğu yedekleri kullanabilirsiniz.

Not: Yazılımın deneme sürümünde tarama işleminden sonra onarma yapılamamaktadır. Yazılımı hiçbir kısıtlama olmadan sınızsız biçimde kullanabilmeniz için 30 dolar ödeyerek satın almanız gerekmektedir.

Anahtarlar:Error Repair Pro indir,Error Repair Pro download,Error Repair Pro indir,Error Repair Pro çek,Error Repair Pro,Error Repair Pro mp3,Error Repair Pro şarkı sözü,Error Repair Pro film indir,Error Repair Pro film,Error Repair Pro açıklama,Error Repair Pro bul,Error Repair Pro video,Error Repair Pro bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Error Repair Pro
SEÇMECE PROGRAMLAR
Free Error Cleaner
Registry Healer
Auslogics Disk Defrag
CleanCache
Advanced Registry Optimiz
R-Word
Smart PC
Photo Recovery Genius
CCleaner
RegDoctor
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır