Evden Eve Taşımacılık Takip indir,download,yükle - Sektörel - İş - Ofis Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İş - Ofis » Sektörel » Evden Eve Taşımacılık Takip
   Evden Eve Taşımacılık Takip
  Boyutu : 9.77 Mb
  Kullanım Süresi : 15 kayıt
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Data Çözüm
  Ekleme Tarihi : 29-10-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üreticiden: Evden Eve Taşımacılık Takip programı ile taşıma şirketleri büyük bir yükten kurtuluyor. Bilgisayar ortamında çalışmaya geçmek isteyen evden eve taşıma şirketleri için özel olarak hazırlanmış bir yazılımdır. Artık taşıma şirketleri ajandaya, deftere not almaktan kurtuluyor. Taşınacak müşteri ve taşınma bilgileri düzenli olarak kayıt altına alınıyor. Belirli bir müşterinin son adres bilgisi birkaç tıklama kadar uzaklıkta. Bir müşterinin geçmiş taşınmaları anında listelenebiliyor.

Özellikle taşımalarda hangi personellerin görevli olduğunun kaydedilmesi de çok iyi bir özellik. Böylece taşıma şirketleri yıllar sonra bile örneğin Ahmet Kara`nın eşyalarını kaç defa taşımışız, hangi tarihlerde ne kadar ücretle taşımışız, hangi personellerimiz görev almış gibi soruların cevaplarına birkaç tıklamada ulaşabilecek. Firmanın yaptığı taşıma işlemlerinin hem müşteri açısından hem de personeller açısından kayıt altına alınması taşıma şirketlerinin işlerini çok kolaylaştırıyor. Programa girişte şifre kontrolünün olması, veritabanının şifrelenmiş olması güvenliği %100 arttırıyor. Ayrıca program kilitleme özelliği ile bilgisayarınızın başından programı kapatmanıza gerek kalmadan kalkabileceksiniz.

Program içinde bulunan kasa defteri ile firmanızın kasasını da yazılım tutabiliyor ve ayrıntılı raporlar verebiliyor. Bir taşıma kaydı yapıldığında müşteri bilgileri otomatik kaydediliyor, alınan ücret ise otomatik olarak kasaya aktarılıyor. Size de gün sonunda tek tıklama ile kasanızı incelemenin keyfi kalıyor!

Anahtarlar:Evden Eve Taşımacılık Takip indir,Evden Eve Taşımacılık Takip download,Evden Eve Taşımacılık Takip indir,Evden Eve Taşımacılık Takip çek,Evden Eve Taşımacılık Takip,Evden Eve Taşımacılık Takip mp3,Evden Eve Taşımacılık Takip şarkı sözü,Evden Eve Taşımacılık Takip film indir,Evden Eve Taşımacılık Takip film,Evden Eve Taşımacılık Takip açıklama,Evden Eve Taşımacılık Takip bul,Evden Eve Taşımacılık Takip video,Evden Eve Taşımacılık Takip bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Evden Eve Taşımacılık Takip
SEÇMECE PROGRAMLAR
Eman Rent A Car
Attis (Kybele Sigorta Ace
OptiCUT
Wocsoft Site Yönetim
PC Kur
Üretim Light
Jerrycan
Ri-Mer Kütüphane Takip
Ercom Cam Sipariş & Optim
Ercom 1D Optimizasyon Pro
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır