Fantasy Chess indir,download,yükle - Fantasy Chess - Zeka Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Zeka » Fantasy Chess » Fantasy Chess
   Fantasy Chess
  Boyutu : 800 Kb
  Kullanım Süresi : 30 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Dataware Games
  Ekleme Tarihi : 25-01-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Dünyanın en eski strateji oyunu olan satranç`ı oynarken, konudan ayrılmadan eğlenmek istiyorsanız, bu oyuna bakmak sizi mutlu edecektir.
Taşlarınızı seçebileceğiniz bir çok kategori var: Dinazorlar, böcekler, klasik taşlar ve daha birçoğu. Yeni başlayanlardan en zorlu oyunculara kadar geniş bi yelpazeye hizmet edebilecek 10 farklı zorluk derecesine sahip. Zevkli ve eğlenceli olmasından dolayı yeni başlayanlar için ideal bir satranç oyunu.

Deneme versiyonunda sadece dinazorlar ve geleneksel takım var. Tam versiyonunda ise 8 tane daha farklı takım bulunuyor. Bunlar;
  • Böcekler
  • Mythical 1
  • Mythical 2
  • Okyanus 1
  • Okyanus 2
  • Gerçekçi ve
  • Sürüngen
    takımları mevcut.

    İster bilgisayara karşı oynayabilirsiniz isterseniz de aynı bilgisayar üzerinden 2 kişilik olarak bir arkadaşınızla oynayabilirsiniz.

    Satranç öğrenmek istiyorum, satrancımı geliştirmek istiyorum veya satranç oynayacağım fakat kendime rakip bulamıyorum diyenlere işte fırsat.

    Santraçta kendinizi bu oyun sayesinde geliştirebilirsiniz. Kendinizi geliştirdikçe de oyunun zorluk derecesini 10 kademeye kadar yükselterek seviyenizi geliştirebilirsiniz.

    Ayrıca oyunda normal bildiğimiz klasik sembollerin yanı sıra dinazor, böcek ve bazı yaratıkları ekleyerek oyunu daha zevkli bir hale getirebiliyorsunuz.

    Not: Oyunun içindeki bazı özellikleri demo sürümünde kullanamıyorsunuz. Oyunun tam sürümünü 14.95 $ karşılığında üretici sitesinden satın alabilirsiniz.

    Anahtarlar:Fantasy Chess indir,Fantasy Chess download,Fantasy Chess indir,Fantasy Chess çek,Fantasy Chess,Fantasy Chess mp3,Fantasy Chess şarkı sözü,Fantasy Chess film indir,Fantasy Chess film,Fantasy Chess açıklama,Fantasy Chess bul,Fantasy Chess video,Fantasy Chess bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Fantasy Chess
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Fantasy Chess
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır