Glory of the Roman Empire indir,download,yükle - Strateji - Oyun Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Oyun » Strateji » Glory of the Roman Empire
   Glory of the Roman Empire
  Boyutu : 503 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows XP
  Üretici Firma : CDV
  Ekleme Tarihi : 26-08-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Şehir kurma oyunlarını neredeyse bilmeyen yoktur. Ancak çoğu üstünkörü ve sadece evler yapıp para kazanmaya yöneliktir.

Glory of the Roman Empire ise bunlardan çok farklı. Önceleri normal bir şehir kurma oyunu gibi gözüksede ilk olarak Roma`yı kurmamaız gerektiğini anladığımızda farkını gözler önüne koyacaktır.

Bu büyük fark sizi çok uğraştıracak. Barbarian Villages yani Barbar kasabaları. Onlara karşı koymanın tek yolu ise normal şehir kurma oyunlarında pek rastlamadığımız okçu ve savaşçı birimleri.

Glory of the Roman Empire`da bunun dışında tüm Roma eserlerini görmek mümkün. Colesium`dan Roman Theater`a kadar birçok Roma yapısını görmek çok hoş oluyor. Ayrıca buradaki savaşları collesium`a yaklaşarak seyredebilmek gibi özellikleri ise göz kamaştırıcı.

Oyunda yangınlara karşı itfayeler kurup şehrinizin gözünüzün önünde kül olmamasını sağlayabilirsiniz.

Ayrıca oyunda köle satın alma sistemi ile de yapıları daha hızlı yapabilirsiniz.

Köleler altın karşılığında alınıyor. Ancak oyunda altın klasik strateji oyunlarındaki gibi toplanmıyor. Altınları ticaret ve halkınızdan sayesinde elde edebiliyorsunuz.

Oyunda halkımızı oluşturmak ise yine bizim sorumluluğumuzda. Ancak bu iş çok kolay. Sadece ev yapmak ve bitmesini beklemek yeterli. Her evde 2 ile 5 arası kişi oturuyor. Daha sonra bunların çocuklarının olmasını görmek çok sevindirici. Çocuklar kendi kendilerine olsalarda seksek oynamalarını izlemek çok zevkli oluyor. Daha sonra bu çocuklar da büyüyor.

Diğer genç halkı ise yapacağımız tarla ve madenlerde çalıştırıyoruz. Bunlar gerçekten çok çeşitli. Zeytin tarlasından Domuz çiftliğine, Altın Madeninden Demir madenine kadar mevcut durumda. Ayrıca odun, taş toplatmak için kurabileceğimiz yapılar da oyunda mevcut durumda.

Ekmek vb. yiyecekleri yapmak için de fırın gibi yapıları yapmamız gerekmekte. Ayrıca giysiler için satış yeleri de oyunda bulunmakta.

Oyundaki en büyük özelliklerden sonuncusu ise gece-gündüz ve hava durumu özellikleri. Gece olunca herkes evine çekiliyor ve ışıklar tek tek kapanıyor. Bazen dışarıya bakınanlar oluyor.Bunların hepsini seyretmek gerçekten çok hoş. Ayrıca yağmurlu havalarda kuyulardan taşan suları ve şimşeklerden korkanları görmek ise çok eylenceli.

Glory of the Roman Empire ile yeni bir şehir kurma anlayışı gelecekmiş gibi gözüküyor ve bu sevenleri için büyük bir fırsat.

Sistem Gereksinimleri:

# İşlemci: Intel P4 1.5 Ghz veya AMD Athlon XP 1500
# Hafıza: 512 Mb.
# Ekran Kartı: En az 64 Mb.
# Ses: DirectX 9.0c compliant ses kartı.

Anahtarlar:Glory of the Roman Empire indir,Glory of the Roman Empire download,Glory of the Roman Empire indir,Glory of the Roman Empire çek,Glory of the Roman Empire,Glory of the Roman Empire mp3,Glory of the Roman Empire şarkı sözü,Glory of the Roman Empire film indir,Glory of the Roman Empire film,Glory of the Roman Empire açıklama,Glory of the Roman Empire bul,Glory of the Roman Empire video,Glory of the Roman Empire bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Glory of the Roman Empire
SEÇMECE PROGRAMLAR
SWG
Hellcarrier
Starship Unlimited
Critical Mass Deluxe
RollerCoaster Tycoon 3
Counter-Strike Skin Tasar
Sea War: The Battles 2
Titans of Steel
School Tycoon
Modern Warfare
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır