Gnoppix Live indir,download,yükle - Dağıtımlar - Dağıtımlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Dağıtımlar » Dağıtımlar » Gnoppix Live
   Gnoppix Live
  Boyutu : 630 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Linux
  Üretici Firma : Canonical Ltd.
  Ekleme Tarihi : 24-09-2005

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Gnoppix Çalışan CD (Live CD) Ubuntu tabanlı bir linux dağıtımıdır. Knoppix`e benzer fakat KDE yerine Gnome masaüstü ve uygulamalarını kullanır.

Gnome 2.11 sürümüyle gelen Gnoppix 2.12beta1 X86 işlemciler içindir. Debian türevi olan Ubuntu Linux tabanlı olması dolayısı ile Debian`da ve Ubuntu`da yapılabilecek neredeyse hertürlü görevi yapabilecek işlevselliğe sahiptir. Hardiske kurulabilme özelliği sayesinde kalıcı işletim sisteminiz olarak da kullanabilirsiniz. Ubuntu ve Debain`da da bulunan ve en işlevsel paket yöneticisi olan Synaptic ile Gnoppix`i tüm esnekliğiyle kişiselleştirebilir ve gerekli yazılımları yükleyebilirisiniz.
Eğer sizde " Debian ve Gnome benim için biraz zor" diyorsanız Gnoppix`i kullanabilirsiniz. Gnoppix sadece Live-CD değildir, 20 dakikada bilgisayarınıza kurulabilir.

indirdiğiniz .iso paketini CD yazma programıyla CD`den boot edilebilir bir biçimde yazdırın. Bilgisayarınızı CD`den başlatarak Gnoppix`i çalıştırabilirsiniz.
Henüz Linux Dünyasında yeni olan Gnoppix kısa bir süre içinde 1.000.000 kişi tarafından indirilmesi Gnoppix`in seviyesini ortaya koyuyor.

Anahtarlar:Gnoppix Live indir,Gnoppix Live download,Gnoppix Live indir,Gnoppix Live çek,Gnoppix Live,Gnoppix Live mp3,Gnoppix Live şarkı sözü,Gnoppix Live film indir,Gnoppix Live film,Gnoppix Live açıklama,Gnoppix Live bul,Gnoppix Live video,Gnoppix Live bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Gnoppix Live
SEÇMECE PROGRAMLAR
openSUSE Linux
Gnoppix Live
Slackware
PCLinuxOS
Fedora Core
Truva Linux
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır