Image Optimizer Türkçe (ProgramKolik.CoM Özel) indir,download,yükle - Program Yamaları - Grafik - Resim Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Grafik - Resim » Program Yamaları » Image Optimizer Türkçe (ProgramKolik.CoM Özel)
   Image Optimizer Türkçe (ProgramKolik.CoM Özel)
  Boyutu : 9 Kb
  Kullanım Süresi : 3 kullanım
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Saltanat
  Ekleme Tarihi : 16-04-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Image Optimizer Profesyonel ile resimlerinizi sitemize en uygun şekilde düzenleyebilirsiniz. Resimlerinizin Gama, Parlaklık, karşıtlık değerlerini ayarlayabilir; renk tonunu ayarlayabilir; kirliliğini azaltabilir; bulanıklılığını ve keskinliğini ayarlayabilir; resmin belirli bir parçasını ayırabilir; resmi boyutlandırabilir; yazı ve resim ekleyebilir, filigran ekleyebilir ve sıkıştırabilirsiniz. Yazılımdaki dizi sihirbaz ile birden fazla resmi aynı biçimde düzenleyebilirsiniz. Resim bilgisini öğrenebilir, çeşitli donanımlarla (kamera, fotoğraf makinesi, tarayıcı vb...) resim alabilirsiniz. Image Optimizer yazılımını ProgramKolik.com editörleri Saltanat, bosluk ve Saltanat ; ProgramKolik.com editörleri ve ziyaretçileri için çevirmiştir. Kurulum bilgisi Zip dosyasının içindeki Beni Oku belgesinde yazmaktadır.

Uyarı: Programın esas sürümü üzerine kopyalanacağı için orjinal ürünün lisanslı olması gerekmektedir, yoksa bu Türkçeleştirme de 30 gün sonunda kullanılamaz hale gelecektir.

Anahtarlar:Image Optimizer Türkçe (ProgramKolik.CoM Özel) indir,Image Optimizer Türkçe (ProgramKolik.CoM Özel) download,Image Optimizer Türkçe (ProgramKolik.CoM Özel) indir,Image Optimizer Türkçe (ProgramKolik.CoM Özel) çek,Image Optimizer Türkçe (ProgramKolik.CoM Özel),Image Optimizer Türkçe (ProgramKolik.CoM Özel) mp3,Image Optimizer Türkçe (ProgramKolik.CoM Özel) şarkı sözü,Image Optimizer Türkçe (ProgramKolik.CoM Özel) film indir,Image Optimizer Türkçe (ProgramKolik.CoM Özel) film,Image Optimizer Türkçe (ProgramKolik.CoM Özel) açıklama,Image Optimizer Türkçe (ProgramKolik.CoM Özel) bul,Image Optimizer Türkçe (ProgramKolik.CoM Özel) video,Image Optimizer Türkçe (ProgramKolik.CoM Özel) bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Image Optimizer Türkçe (ProgramKolik.CoM Özel)
SEÇMECE PROGRAMLAR
Image Frame
Image Repainter
PowerPoint to Flash Türkç
Ulead FantasyWarp
3D Maker
Image Optimizer Türkçe (P
Extreme Picture Finder Tü
Tile Builder
IrfanView ShellExtension
Adobe Photoshop CS2
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır