Internet Explorer 7 (Almanca) indir,download,yükle - Tarayıcı - İnternet Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İnternet » Tarayıcı » Internet Explorer 7 (Almanca)
   Internet Explorer 7 (Almanca)
  Boyutu : 14.1 Mb
  Kullanım Süresi : 10 Kayıtla Sınırlı
  Dili : Almanca
  Platform : Windows XP
  Üretici Firma : Microsoft Corp.
  Ekleme Tarihi : 21-01-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üreticiden : Internet Explorer 7 günlük işleri daha da kolaylaştırmak, dinamik güvenlik koruması sağlamak ve platform ve yönetilebilirliği geliştirmek için tasarlanmıştır. Geliştirilmiş arabirim, sekmeli tarama, yazdırma yenilikleri, geliştirilmiş arama işlevselliği, anlık akışlar (RSS), dinamik güvenlik koruması ve daha birçok özellik son kullanıcı yeniliklerine eklenmiştir.

  • Günlük görevleri kolaylaştırır

    Basitleştirilmiş Kullanıcı Deneyimi

    Internet Explorer 7 çerçevesi daha basit, daha akıcı ve gereksiz öğelerin kalabalığından arınmış olacak biçimde yeniden düzenlendi. Böylece, görüntülemek istediğiniz Web sayfalarına ayrılan ekran alanı en üst düzeye çıkartıldı ve en genel gözatma görevleri kolaylaştırıldı.

    Gelişmiş Yazdırma

    Yazdırılan bir Web sayfasını, yazdırıldığı kağıttan daha geniş olmayacak biçimde otomatik olarak ölçeklendirir. Internet Explorer 7 ayrıca canlı kenar boşluklarıyla çok sayfalı bir baskı önizleme, belgenin kırpılmasını engellemek için metni yeniden boyutlandırma ve yalnızca seçili metni yazdırma seçeneklerini içerir.

    Anılık Arama Kutusu

    Sık kullandığınız arama sağlayıcısı aracılığıyla Web aramaları artık araç çubuğu içindeki bir arama kutusuna girilerek, ayrı araç çubuklarının neden olduğu karışıklık ortadan kaldırılıyor. Açılır listeden kolayca bir sağlayıcı seçebilir veya başka sağlayıcılar ekleyebilirsiniz.

    Sık Kullanılanlar Merkezi

    Sık Kullanılanlar, Sekme Grupları, Gözatma Geçmişi ve RSS Akışı aboneliklerine kolay ve hızlı erişim sağlar. Gerektiğinde genişler ve daha kolay erişim için sabitlenebilir.

    RSS Akışları

    Araç çubuğunda bir simgeyi aydınlatarak sitelerdeki RSS akışlarını otomatik olarak algılar. Simge tek bir kez tıklatılarak önizleme yapılabilir ve içerik güncelleştirildikçe bilgilendirilmek üzere isteğe bağlı olarak sitenin RSS akışına abone olunabilir. RSS akışlarını doğrudan tarayıcıdan okuyun, önemli konuları tarayın ve görünümünüzde arama terimlerine veya siteye özgü kategorilere göre filtre uygulayın.

    Sekmeli Gözatma

    Birden çok siteyi tek bir tarayıcı penceresinde görüntüleyin. Tarayıcı çerçevesinin üst kısmındaki sekmeler aracılığıyla bir siteden bir başkasına kolayca geçiş yapın.

    Hızlı Sekmeler

    Tek bir penceredeki tüm açık sekmelerin küçük resimlerini görüntüleyerek kolay sekme seçimi ve gezinti sağlar.

    Sekme Grupları

    Sekmeler, mantıksal kategoriler olarak gruplandırılıp kaydedilerek, tek bir tıklatmayla birden çok sekmeyi açmanıza olanak tanır. Sekme Grubu, kolayca Giriş Sayfası Grubu olarak ayarlanarak, Başlat menüsünden Internet Explorer her başlatıldığında tüm Sekme Grubu`nun açılması sağlanır.

    Sayfa Yakınlaştırma

    Belirli bir içeriğe odaklanmak veya görme engelliler için içeriği daha erişilebilir yapmak üzere metin ve grafik içeren Web sayfalarını büyütün.

  • Dinamik güvenlik koruması

    Internet Explorer 7 yeni ve güçlü bir mimari, kötü amaçlı yazılımlara (zararlı yazılım olarak da bilinir) karşı koruma sağlanmasına yardımcı olan güvenlik özellikleri ve kimlik avı olarak bilinen bir uygulama olan sahte Web siteleri aracılığıyla kişisel verilerin çalınmasına karşı daha iyi korunma yolları aracılığıyla güvenliği sağlar.

    ActiveX Katılımı

    Güvenlik açığı bulunabilecek denetimlerden saldırı amacıyla yararlanılmasını engellemek için önceden yüklenmiş ActiveX denetimlerinin neredeyse tümünü devre dışı bırakır. Bilgi Çubuğu ve Eklenti Yöneticisi aracılığıyla ActiveX denetimlerini kolayca etkinleştirebilir ve devre dışı bırakabilirsiniz.

    Güvenlik Durum Çubuğu

    Adres çubuğunun yanında renkli kodlanmış bildirimler görüntüleyerek Web sitesi güvenliği ve gizliliği konusunda bilgi düzeyini artırır. Internet Explorer 7, yeni Yüksek Güvence sertifikaları bulunan Web siteleri için Adres Çubuğu`nu yeşile çevirerek, site sahibinin kapsamlı kimlik doğrulaması denetimlerini tamamladığını gösterir. Kimlik Avı Filtresi bildirimleri, sertifika adları ve altın kilit simgesi de daha görünür olmaları için artık adres çubuğunun yanındadır. Sertifika ve gizlilik ayrıntıları bilgileri Güvenlik Durum Çubuğu bir kez tıklatılarak kolayca görüntüleyerek.

    Kimlik Avı Filtresi

    Potansiyel veya bilinen sahte siteler konusunda önceden uyarır, bunlara karşı korunmanıza yardımcı olur ve gerekirse siteyi engeller. Katılım filtresi, Microsoft ve birkaç endüstri ortağı tarafından hazırlanan en son güvenlik bilgileriyle her saat içinde birkaç kez güncelleştirilir.

    Etki Alanları Arası Koruyucu Engeller

    Web sayfalarındaki komut dosyalarının diğer etki alanlarındaki veya pencerelerdeki içerikle etkileşim kurmasını sınırlar. Bu genişletilmiş koruma, kötü amaçlı Web sitelerinin diğer sitelerdeki kusurlardan yararlanmasını veya istenmeyen yazılım ya da içerik karşıdan yüklemenizi kısıtlayarak zararlı yazılımlara karşı daha fazla koruma sağlar.

    Gözatma Geçmişini Sil

    Önbelleğe alınmış sayfaları, parolaları, form verilerini, tanımlama bilgilerini ve geçmişi tek bir pencereden temizlemenize olanak tanır.

    Adres Çubuğu Koruması

    İster açılır ister standart pencere olsun, her pencere, kullanıcıya bir adres çubuğu görüntüleyerek, güvenilen siteleri taklit eden kötü amaçlı sitelerin engellenmesine yardımcı olur.

    Uluslararası Etki Alanı Adının
    Sızdırılmasına Karşı Koruma


    URL`lerde Uluslararası Etki Alanı Adı desteği eklenmesinin yanı sıra, Internet Explorer ayrıca URL`de görsel olarak benzer karakterler aynı dilde belirtilmediğinde sizi uyararak, normalde bilinen ve güvenilir olarak nitelendirebileceğiniz sitelere karşı korunmanızı sağlar.

    URL İşleme Güvenliği

    Yeniden tasarlanan URL ayrıştırma, URL`lerin tutarlı işlenmesini sağlar ve olası yararlanma girişimlerini en aza indirir. Yeni URL işleyicisi önemli verilerin merkezi olarak ayrıştırılmasına yardımcı olur ve uygulama genelinde veri tutarlılığını artırır.

    Ayarlarımı Düzelt

    Tarayıcınızı güvenli olmayan ayarlarla kullanmanıza karşı korunmanıza yardımcı olmak için, Internet Explorer 7, geçerli güvenlik ayarları herhangi bir risk içeriyorsa bir Bilgi Çubuğu ile sizi uyarır. Internet Denetim Masası içinden, güvenli olmayan biçimde yapılandırılmış önemli öğeleri kırmızı olarak görürsünüz. Güvenli olmayan ayarlar konusunda sizi bilgilendiren uyarıların yanı sıra, ayarlar bu şekilde kaldığı sürece Bilgi Çubuğu tarafından da uyarılırsınız. Bilgi Çubuğu`ndaki "Ayarlarımı Düzelt" seçeneğini tıklatarak Internet güvenlik ayarlarını "Orta-Yüksek" varsayılan ayarına hemen sıfırlayabilirsiniz.

    Eklentileri Devre Dışı Bırakma Modu

    Internet Explorer`ı başlatma veya belirli Web sitelerine erişim sorunlarının giderilmesine yardımcı olmak için, tarayıcınızı yalnızca önemli sistem Eklentilerinin etkinleştirilmiş olduğu "Eklenti Yok" modunda başlatabilirsiniz.

    Windows Vista`ya Özgü Özellikler

    Aşağıdaki özellikler yalnızca Windows Vista üzerindeki Internet Explorer 7`de kullanılabilir:

    - Korumalı Mod

    Windows Vista`da Internet Explorer 7, işletim sistemindeki diğer uygulamalardan yalıtılmış olarak çalışır. Yararlanma girişimlerinin ve kötü amaçlı yazılımların, kullanıcı açıkça izin vermedikçe Temporary Internet Files dışındaki bir konuma yazması engellenir.

    - Ebeveyn Denetimleri

    Çocukların çevrimiçi olduklarında güvenliğini sağlamak için, ebeveynler Windows Vista`da yerleşik olarak bulunan ebeveyn denetimi ayarları aracılığıyla gözatma davranışını denetleyebilir. Çocuğunuzun güvenlik düzeyi uzaktan izlenebilir ve değiştirilebilir. Güvenlik düzeyi, oyun oynama veya Internet`e gözatma gibi birçok bilgisayar etkinliğine uygulanır. Bir çocuğun gözatma oturumu daha sonra ebeveyn tarafından incelenebilir ve ebeveynin izni olmadan kaldırılamaz.

  • Geliştirilmiş platform ve yönetilebilirlik

    Internet Explorer 7 basamaklı stil sayfaları için geliştirilmiş destek, zengin bir RSS akışları platformu ve Internet Explorer 7`yi büyük kuruluş ortamlarında dağıtmak ve yönetmek için güçlü araçlar içerir.

    CSS Geliştirmeleri

    Web geliştiriciler tarafından etkileşimli ve görsel olarak zengin Web sayfaları oluşturulurken sorunlara neden olabilecek birçok büyük tutarsızlığı giderir. Seçiciler ve sabit konumlandırma da dahil geliştirilmiş CSS 2.1 desteği, Web geliştiricilerin komut dosyası kullanmadan daha güçlü efektler oluşturmasına olanak tanır.

    Uygulama Uyumluluğu Araç Seti

    Internet Explorer 7 için, BT uzmanlarının ve geliştiricilerin varolan Web sitelerindeki, uygulamalarındaki ve dağıtımlarındaki uyumsuzlukları anlamalarına olanak tanıyan bir uygulama uyumluluğu seti kullanılacaktır.

    PNG`de Alfa Kanalı

    PNG resim biçiminde şeffaflığı destekleyerek, daha iyi görünümlü Web sitelerinin daha kolay oluşturulmasını sağlar.

    Grup İlkesi Geliştirmeleri

    Grup İlkesi aracılığıyla tüm Internet Explorer ayarlarını destekleyerek, kuruluş genelinde yönetimi önemli ölçüde kolaylaştırır.

    Internet Explorer Yönetim Seti

    OEM`ler ve dağıtım uzmanları Internet Explorer için kullanıcılarına yönelik özelleştirilmiş ayarlar veya ek programlarla önceden paket oluşturabilir.

    Geliştirilmiş AJAX Desteği

    Zengin içerikli AJAX stili uygulamalar için XMLHTTP İsteği`nin özgün bir Javascript nesnesi olarak kullanımını geliştirir. Internet Explorer 6`da XMLHTTP istekleri bir ActiveX denetimiyle işlenirken, Internet Explorer 7`de XMLHTTP özgün olarak kullanılır. Böylece, farklı tarayıcılar arasında sözdizimsel uyumluluk geliştirilir ve istemcilerin önemli AJAX senaryolarını ihlal etmeden diledikleri bir güvenlik ilkesini yapılandırmasına ve özelleştirmesine olanak tanınır.

    Açık Arama Uzantıları

    Amazon.com ile birlikte, RSS topluluğuna bir dizi RSS Basit Liste Uzantısı gönderilmiş ve Creative Commons lisansı altında yayımlanmıştır. Diğer özelliklerin yanı sıra, bu uzantılar Açık Arama ile uyumlu arama sağlayıcılarıyla etkileşim kuran uygulamaların geliştirilmesini oldukça kolaylaştırır.

    RSS Platformu

    Tüm işletim sistemi genelinde RSS akışlarını karşıdan yükleme, depolama ve akışlara erişme işlevleri sağlar ve hiç olmadığı kadar fazla kullanıcının RSS kullanmasına olanak tanır. Bir uygulamada akışa abone olunduğunda, bu abonelik ve tüm ilişkili içerik, işletim sistemi genelinde bu öğeleri kullanmak isteyen uygulamalar tarafından kullanılabilir.

    Platform Uyumluluğu

    Internet Explorer 7, başlıca Web özellikleriyle hiç olmadığı kadar uyumludur. Internet Explorer 7, Web`e gözatmayı daha zengin bir deneyim ve kolay geliştirilebilir yapmak için Web`de birçok yeni standardı destekler. Ayrıca, Internet Explorer 7`deki her yeni özellik, Grup İlkesi aracılığıyla tam denetim sunarak en büyük kuruluşlarda bile Internet Explorer yönetimini kolaylaştırır.

    Lisanslı Windows XP SP2 sürümünde çalışır.

    Anahtarlar:Internet Explorer 7 (Almanca) indir,Internet Explorer 7 (Almanca) download,Internet Explorer 7 (Almanca) indir,Internet Explorer 7 (Almanca) çek,Internet Explorer 7 (Almanca),Internet Explorer 7 (Almanca) mp3,Internet Explorer 7 (Almanca) şarkı sözü,Internet Explorer 7 (Almanca) film indir,Internet Explorer 7 (Almanca) film,Internet Explorer 7 (Almanca) açıklama,Internet Explorer 7 (Almanca) bul,Internet Explorer 7 (Almanca) video,Internet Explorer 7 (Almanca) bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Internet Explorer 7 (Almanca)
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Internet Explorer
    ANObrowse
    Netscape Communicator Ful
    Im Translator for IE
    Internet Explorer
    Amaya
    GoSuRF Browser
    A Lite Mini Flash Browser
    Mozilla Firefox (Türkçe)
    Smart Explorer
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır