JAP Anonymity & Privacy indir,download,yükle - Güvenlik - Gizlilik - İnternet Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İnternet » Güvenlik - Gizlilik » JAP Anonymity & Privacy
   JAP Anonymity & Privacy
  Boyutu : 12.5 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : JAP
  Ekleme Tarihi : 31-08-2005

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
JAP Anonymity&Privacy, bu program internete bağlandığınızda bütün internet trafiğinizi güvence altına alabileceğiniz bir güvenlik yazılımı. İlk olarak program internet bağlantınızı taramak ile işe başlıyor, internet bağlantınızın gücünü hesaplıyor ve buna göre standart bir koruma belirliyor. Tek bir yönetim penceresi ile bilgisayarınızı güvenli hale getirmenize yardımcı oluyor. Aynı zamanda size bilgisayarınıza internetten gelen trafiği kontrol eden penceresi ile yardımcı oluyor. Standart korumaya göre ne kadar yükleme yapılıyor ve toplam gelen ne kadar gibi bilgilere sahip olmanızı sağlıyor.

JAP Anonymity&Privacy, internette gezerken, gezdiğiniz siteleri gözlemleyebiliyor. Ayrıca buna göre kendi seçeneklerinizi oluşturmanız ve güvenliğiniz açısıdan size yardımcı olması için ayar seçeneği sunuyor.

JAP Anonymity&Privacy, sadece internetten trafiğinizi kontrol etmekle kalmıyor, yerel ağınızdaki trafiği de sizin seçimlerinize göre kontrol ediyor ve bu konuda size bilgi veriyor. Gelişmiş yardım menüsü, kolay kullanımı sayesinde oldukça kullanışlı bir hale geliyor ve bilgisayarınızı yormuyor.

Not: Programı çalıştırmak için bilgisayarınızda Java sanal makinesinin yüklü olması gerekiyor. Eğer yüklü değilse yüklemek için tıklayın.

Önemli Not: Programı indirmek için bir siteye yönlerdirileceksiniz ve bu sitede sizden sunucu seçmeniz istenecek. İnnDirmek istediğiniz sunucuyu seçtikten sonra indirme işlemi başlıyor.

Anahtarlar:JAP Anonymity & Privacy indir,JAP Anonymity & Privacy download,JAP Anonymity & Privacy indir,JAP Anonymity & Privacy çek,JAP Anonymity & Privacy,JAP Anonymity & Privacy mp3,JAP Anonymity & Privacy şarkı sözü,JAP Anonymity & Privacy film indir,JAP Anonymity & Privacy film,JAP Anonymity & Privacy açıklama,JAP Anonymity & Privacy bul,JAP Anonymity & Privacy video,JAP Anonymity & Privacy bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
JAP Anonymity & Privacy
SEÇMECE PROGRAMLAR
Password Administrator
SpyWall Anti-Spyware
CookieCooker
LetUknow
eTrust PestPatrol Anti-Sp
Cookie Monster II
AbsoluteShield Internet E
eTrust Personal Firewall
AKINSOFT FilterPlus
PC-Clean
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır