MicroWorld Anti Virus & Spyware Toolkit Utility indir,download,yükle - Virüs Koruma/Temizleme (Antivirüs) - Güvenlik Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Güvenlik » Virüs Koruma/Temizleme (Antivirüs) » MicroWorld Anti Virus & Spyware Toolkit Utility
   MicroWorld Anti Virus & Spyware Toolkit Utility
  Boyutu : 19.1 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : MicroWorld Technologies Inc.
  Ekleme Tarihi : 11-10-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
MicroWorld Anti Virus & Spyware Toolkit Utility bilgisayarınız üzerindeki tüm alanlarda zararlı nesneleri tarayıp, sisteminizi bunlardan arındırabilmenizi sağlayabilen bir araçtır. Kendi başına çalışma özelliğine(standalone) sahip olan yazılım herhangi bir sistem gereksinimine gereksinim duymamakta ve kısa süreli bir yükleme işleminden sonra çalışır hale gelmektedir. Gerçek-zamanlı koruma özelliği olmadığı unutulmamalıdır. Zira bu yazılımın amacı sahip olduğu veritabanı ile sisteminizde tarama yapmak ve bulmuş olduğu zararlıları sisteminizden silmektir.

Yazılım sürekli güncellenen veritabanı ile sisteminize bulaşmış olan virüsleri, casus yazılımları(spyware), reklam yazılımlarını(adware), çevirmeli bağlantı kullanan kullanıcıların yüksek telefon faturaları ile karşılaşmalarına neden olan ve dialer olarak tabir edilen numara çeviricileri, klavyenizin kayıtlarını izinsiz olarak tutan klavye günlük tutucularını(keylogger), truva atlarını(trojan), internet solucanlarını(worm) ve diğer zararlıları tanımlayabilmektedir.

Sisteminizin üzerindeki tercih ettiğiniz her alanda oldukça hızlı tarama yapabilen yazılım internet üzerinden güncellebilmektedir. Ayrıca günlük dosyaları tutarak size yaptığı işlemler hakkında derin bilgi vermektedir. Sistem hafızasında, kayıt defterinde, başlangıç dizinlerinde, sistem klasörlerinde, sistem hizmetlerinde, tüm yerel sürücülerde, kendi belirlediğiniz dizin ve alt-dizinlerde tarama yaptırma seçeneklerine sahipsiniz. Ayrıca yazılımın sahip olduğu veritabanını görebilir, etkin ağ bağlantılarına göz atabilirsiniz.

Kısaca kullanım kolaylığı, kendi başına çalışabilir olması, sahip olduğu gelişmiş veritabanı, sade kullanıcı arayüzü, güncelleme, günlük tutma gibi ek özellikleri ile alternatif bir araçtır.

NoT : Yazılımın deneme sürümünde tarama işlevi kullanılabilmekte fakat bulunan zararlılar temizlenememektedir. Yazılımı hiçbir kısıtlama olmaksızın kullanabilmeniz için 100 dolar ödeyerek satın almanız gerekmektedir.

Anahtarlar:MicroWorld Anti Virus & Spyware Toolkit Utility indir,MicroWorld Anti Virus & Spyware Toolkit Utility download,MicroWorld Anti Virus & Spyware Toolkit Utility indir,MicroWorld Anti Virus & Spyware Toolkit Utility çek,MicroWorld Anti Virus & Spyware Toolkit Utility,MicroWorld Anti Virus & Spyware Toolkit Utility mp3,MicroWorld Anti Virus & Spyware Toolkit Utility şarkı sözü,MicroWorld Anti Virus & Spyware Toolkit Utility film indir,MicroWorld Anti Virus & Spyware Toolkit Utility film,MicroWorld Anti Virus & Spyware Toolkit Utility açıklama,MicroWorld Anti Virus & Spyware Toolkit Utility bul,MicroWorld Anti Virus & Spyware Toolkit Utility video,MicroWorld Anti Virus & Spyware Toolkit Utility bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
MicroWorld Anti Virus & Spyware Toolkit Utility
SEÇMECE PROGRAMLAR
Avast! 4 Professional Edi
Norton AntiBot
Kaspersky Anti-Virus Pers
Antiy Ghostbusters Standa
NOD32 AntiVirus System (T
Kaspersky Anti-Virus Pers
AVG Anti-Virus Free Editi
Avira AntiVir PersonalEdi
ClamWin Free Antivirus
Avira AntiVir PersonalEdi
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır