Mis Fırın Programı indir,download,yükle - Mis Fırın Programı - Sektörel Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Sektörel » Mis Fırın Programı » Mis Fırın Programı
   Mis Fırın Programı
  Boyutu : 4.64 Mb
  Kullanım Süresi : 1 ay
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Mis Yazılım
  Ekleme Tarihi : 03-10-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üreticiden : Fırıncılar için hazırlanmış bir programdır. Program ile fırıncı dükkanlarının genel parasal ve idari işlemleri, müşteri iskonto ondalık uygulamaları, üretim takibi, müşteri borç alacak takibi, personel avans ödeme işlemleri, stok kontrol ve stok hareket takip işlemleri, irsaliye ve fatura işlemleri rahatlıkla yapılabilmektedir. Programı deneyerek eleştiri ve ek ilave isteklerinizi programcıya bildirebilirsiniz.

Program Kullanım Bilgileri :
  • Programın ilk kurulum işlemi : Orijinal sürümü satın almış olan fırınlar ilk kurulum işlemini kurulum CD`sinden yapmalıdırlar. Kurulum CD`sini bilgisayara takınca kurulum işlemi otomatik olarak başlayacaktır. Eğer başlamazsa CD`deki SETUP klasörü içerisindeki setup.exe dosyası çalıştırılarak kurulum işlemi yapılmalıdır. Eğer demo tanıtım sürümü indirildiyse, firinprg.zip adlı dosya WinZip programı ya da WinRAR programı ile açılmalıdır. Açılan yerdeki setup.exe dosyası çalıştırılarak kurulum işlemi yapılmalıdır.
  • Programın yedeğini almak : Fırın programının yedeği sabit diskin C: sürücüsündeki FIRINPRG adlı klasörün tamamının yedeğini alarak yapılmaktadır. C: deki FIRINPRG klasörü CD yazıcı ile veya Flash Disk ile yedeklenebilir.
  • Yedeği geri yüklemek : İlk önce programın ilk kurulum işlemi yapılmalıdır. Sonra yedekleme yapılan CD`den veya Flash Bellekten FIRINPRG klasörü C: ye kopyalanmalıdır.

    Anahtarlar:Mis Fırın Programı indir,Mis Fırın Programı download,Mis Fırın Programı indir,Mis Fırın Programı çek,Mis Fırın Programı,Mis Fırın Programı mp3,Mis Fırın Programı şarkı sözü,Mis Fırın Programı film indir,Mis Fırın Programı film,Mis Fırın Programı açıklama,Mis Fırın Programı bul,Mis Fırın Programı video,Mis Fırın Programı bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Mis Fırın Programı
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Mis Fırın Programı
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır