Nasreddin Hoca İle Okuma Yazma Öğreniyorum indir,download,yükle - Nasreddin Hoca İle Okuma Yazma Öğreniyorum - Eğitim Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Eğitim » Nasreddin Hoca İle Okuma Yazma Öğreniyorum » Nasreddin Hoca İle Okuma Yazma Öğreniyorum
   Nasreddin Hoca İle Okuma Yazma Öğreniyorum
  Boyutu : 58.2 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows 95/98/Me/2000/XP/Vista
  Üretici Firma : Edusoft Eğitim Yazılımları
  Ekleme Tarihi : 21-08-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
"Nasreddin Hoca ile Okuma Yazma Öğreniyorum İlkokuma Eğitimi-Öğretimi" programı, Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü`nün Türkiye çapında yapmış olduğu ve 2006-2007 eğitim öğretim dönemi içinde sonuçlandırılan "Bilişim Teknolojisi Destekli Eğitimde Yaratıcı Örnekler Proje Yarışması"nda genel klasmanda Türkiye üçüncüsü, kendi dalında Türkiye birincisi olarak kendini ve kalitesini ispatlamış bir "İlkokuma Yazma Eğitim Programı"dır.

İstanbul CNR EXPO fuar merkezinde 24 Nisan 2007 tarihinde yapılan ödül töreninde MEB İlköğretim Genel Müdürü tarafından ödül verilmiş olup ürünümüz aynı zamanda bu dereceyle MEB ödüllü tek eğitim yazılımı olma özelliğini de kazanmıştır.

2006-2007 öğretim yılında yurt içinde 5000`i bulan kullanıcı sayımızla daha ilk yılında büyük başarılara imza atan programımızın, bu başarısında payı olan siz değerli kullanıcılarımıza da destekelerinizden dolayı teşekkür ederiz.

Yeni Müfradat Programına uygun olarak hazırlanan "Nasreddin Hoca ile Okuma Yazma Öğreniyorum ilkokuma Eğitimi"; bilgisayar oyunları, animasyonlar, müzikler ve çok çeşitli görsel materyaller eşliğinde bilgisayar destekli bir şekilde öğrencilere ilkokuma yazma öğretimini sevdirip, bu süreci başarıyla tamamlamalarını amaçlamaktadır.

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilköğretim okullarımızda uygulanmakta olan "Ses Temelli Cümle Yöntemi" ne göre hazırlanan TEK İLKOKUMA YAZMA EĞİTİMİ VE ÖĞRETİMİ PROGRAMI olup ayrıca Web Kamera Uygulamalı Eğitimi Türkiye`de ilk defa kullanan gerçek interaktif eğitim yazılımıdır.

Sayın veliler; bu program sayesinde yeni sisteme yabancı kalmayarak çocuklarınızın size en çok ihtiyaç duyduğu bu dönemde onlara gereken rehberliği evinizde yapabileceksiniz. Çocuklarınız artık oynayarak, severek öğrenecekler.

Sayın öğretmenler: ses temelli cümle yöntemini ilk defa uygulayacak öğretmenlerimiz için hem bir kaynak hem de etkinlik olarak sınıfta kullanabileceğiniz bir eğitim materyali sunuyoruz. Artık başka kaynağa ihtiyacınız olmayacak.

Ayrıca öğretmen ve öğrencilerimize CD içeriğinde PDF ve DOC formatlarında hazırlanmış 380 sayfalık "İlkokuma Etkinlik Kağıtları"da hediye olarak gönderilecektir. Öğretmenlerimiz ya da öğrencilerimiz üzerinde değişiklik yaparak bu çalışma kağıtlarını kullanabilirler. Çalışma kağıtlarına "veli kontrol" ve "öğretmen açıklama" bölümleri de eklenmiştir.

İçerik :
Öğretmen ve öğrencilerimizin başka bir kaynağa ihtiyaç duymayacağı şekilde hazırlanmış olan CD`de 1. guruptan 6. guruba kadar bütün harfler, Bilgisayar oyunları, animasyonlar, seslendirmeler, müzikler ve çeşitli görsel öğeler eşliğinde öğrencilere kavratılmaya çalışılmış, harf gurubuna göre sırasıyla bütün kelime ve heceler görsel olarak oluşturulmuştur. Oluşturulan hece, kelime, metinler ve değerlendirme bölümleriyle ilkokuma yazma eğitimi ile ilgili hazırlanmış en kapsamlı eğitim programıdır.

1. İlkokuma Yazmaya Hazırlık Bölümü Çizgi Çalışmaları
2. Seslerin Sezdirilerek Kavratılması (1. gruptan 6. gruba kadar bütün sesler) - Her ses için ayrı hazırlanmış animasyonlar, oyunlar, görseller, seslendirmeler
3. Yazma çalışmaları : Web kamera uygulamalı parmakla havada yazma çalışmaları
4. Hece-kelime-metin oluşturma : Animasyonlarla 500`ün üzerinde hece-kelime-metinin oluşturulması
5. Oyunlarla değerlendirme: Metin oluşturma, tamamlama, eksiği bulma...
6. 380 sayfalık etkinlik kağıtları: Yazma çalışmaları-değerlendirme-zengin metinler-tekerlemeler-el alıştırmaları

Not : Yazılımın özellik kısıtlamalı bu sürümünde grup harflerle ilgili bölümlerin tamamı çalışmaktadır. Diğer harf guruplarıyla ilgili çalışmalar kısıtlanmıştır.

Anahtarlar:Nasreddin Hoca İle Okuma Yazma Öğreniyorum indir,Nasreddin Hoca İle Okuma Yazma Öğreniyorum download,Nasreddin Hoca İle Okuma Yazma Öğreniyorum indir,Nasreddin Hoca İle Okuma Yazma Öğreniyorum çek,Nasreddin Hoca İle Okuma Yazma Öğreniyorum,Nasreddin Hoca İle Okuma Yazma Öğreniyorum mp3,Nasreddin Hoca İle Okuma Yazma Öğreniyorum şarkı sözü,Nasreddin Hoca İle Okuma Yazma Öğreniyorum film indir,Nasreddin Hoca İle Okuma Yazma Öğreniyorum film,Nasreddin Hoca İle Okuma Yazma Öğreniyorum açıklama,Nasreddin Hoca İle Okuma Yazma Öğreniyorum bul,Nasreddin Hoca İle Okuma Yazma Öğreniyorum video,Nasreddin Hoca İle Okuma Yazma Öğreniyorum bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Nasreddin Hoca İle Okuma Yazma Öğreniyorum
SEÇMECE PROGRAMLAR
Nasreddin Hoca İle Okuma
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır