.NET Framework indir,download,yükle - .NET Framework - Sistem Yamaları Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Sistem Yamaları » .NET Framework » .NET Framework
   .NET Framework
  Boyutu : 2.75 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 2003/XP/Vista
  Üretici Firma : Microsoft
  Ekleme Tarihi : 15-11-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
.NET Framework Sürüm 3.0 , .NET Framework`ü kullanarak geliştirilen uygulamaları çalıştırmanız için gereksinim duyacağınız her şeyi içerir. .NET Framework 3.0 Windows Vista`nın öncüsü olarak gözükebilir. Çünkü Windows Vista programları .NET Framework çatısı altında yazılmıştır.
.NET Framework uygulamaları aslında gerçek kodlar içermez. .NET Framework`ün anlayacağı kodlar içerirler. Bu kodlar .NET Framework ile işlemcinin anlayabileceği kodlara dönüştürülüp size sunulur. Böylece Intel ve AMD sorunu yaşanmış olmaz. Eski yöntemde programların her işlemciye göre tekrar yazılmaları gerekirdi. Ama .NET Framework ile bu sorun ortadan kalmış oldu.

Üreticinin açıklaması

.NET Framework sürüm 3.0, gelişmiş ölçeklenebilirlik ve performans, ASP.NET mobil denetimleriyle (önceki adıyla Microsoft Mobil Internet Araç Kiti) taşınabilir aygıt geliştirme desteği, Internet Protokolü sürüm 6 desteği ve Açık Veritabanı Bağlanabilirliği (ODBC) ve Oracle veritabanları ile ana dilde iletişim için ADO.NET sınıfları sağlar. Ayrıca, ASP.NET uygulamalarının güvenliğini pekiştirmek ve ayrı tutmak için kod erişim güvenliğinin kullanılmasını da sağlar.

Anahtarlar:.NET Framework indir,.NET Framework download,.NET Framework indir,.NET Framework çek,.NET Framework,.NET Framework mp3,.NET Framework şarkı sözü,.NET Framework film indir,.NET Framework film,.NET Framework açıklama,.NET Framework bul,.NET Framework video,.NET Framework bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
.NET Framework
SEÇMECE PROGRAMLAR
.NET Framework
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır