Norton Personal Firewall indir,download,yükle - Norton Personal Firewall - Güvenlik - Gizlilik Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Güvenlik - Gizlilik » Norton Personal Firewall » Norton Personal Firewall
   Norton Personal Firewall
  Boyutu : 23.1 Mb
  Kullanım Süresi : 15 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 2000/XP
  Üretici Firma : Symantec Corporation
  Ekleme Tarihi : 13-11-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Norton Personal Firewall(Norton Kişisel Güvenlik Duvarı), gelişmiş güvenlik duvarı teknolojisi ile uygulamaları sürekli denetler. Ayrıca güvenli olmayan web sitelerine karşı sizin bilgilerinizi korur. Pop-up ve reklamları engelleme özelliği de mevcuttur.

Bilgisayarınızın açık portlarını(yani kapılarını kapatmak için) sisteminizde bir güvenlik duvarı olması gerekmektedir. Bu kapılardan hackerlar daima girmye çalışırlar. Güvenlik duvarları, sistemdeki internet trafiğini denetler, sizin hangi programın ne zaman internete bağlanmasına karar vermenize yardımcı olur.

Port nedir?
Port bir bilgisayarın ağ üzerindeki bağlantı giriş kapısıdır. Her program bir port kullanır. Mesela web tarayıcılarına bir internet sitesi yazdığınızda o sitenin 80.portuna bağlanılır ve o porttan bilgiler alınıp size web sayfası olarak gösterilir. Skype gibi programlar da çeşitli portlar kullanırlar. Sizin ses ve görüntü alışverişinizi o porttan sağlarlar. İşte güvenlik duvarları kötü niyetli programların bu portları kötü niyetle kullanmalarını engeller. Bir bakıma, anti-virüslere yardımcı olur.

Güvenlik duvarı nedir?
Portu açıklarken belirttiğimiz gibi güvenlik duvarları sizin internet trafiğini kontrol etmenize yardımcı olur. Bu yüzden açık portlarınızı kritik bir anda kapatır ve bilgisayarınızı korur. Aynı zaman da bağlandığınız ağın güvenliğini kontrol eder. Güvenlik duvarı - Anti-SpyWare ve Anti-Virus üçlüsünü sisteminizde asla eksik etmeyin.

Firewall nereden gelmektedir?
Firewall ateşten duvar anlamına gelmektedir. Aslında güvenlik duvarı sözcüğü ile alakası yoktur.

Norton Personal Firewall, bilgisayarınızı hackerlardan gizler
Siz internette dolaşırken hackerlar sizin bilgisayarınızı göremez. Ayrıca tüm portlarınızı kapatır ve siz bu arada güvenle internette gezmeye devam edersiniz.

Otomatik olarak sisteminize yapılan saldırıları tespit eder ve sizi bilgilendirir
Siz internette dolaşırken sisteminize yapılan bir saldırının kimin tarafından, hangi yöntemle ve ne zaman yapıldığını en ince ayrıntısına kadar görebilirsiniz.

Internet trafiğini denetler ve siz de bu bilgileri görebilirsiniz
Norton Personal Firewall, Internette hangi programların hangi portlarda neleri yaptığını detaylı bir şekilde görüntüleyebilirsiniz.

Web sitelerindeki gereksiz reklamları engelleyerek sizin daha hızlı gezmenizi sağlar
Web sitelerindeki kirliğe neden olan reklamlar Norton Personal Firewall tarafından devre dışı bırakılır. Böylece internetiniz daha hızlı olur.

Bağlandığınız ISP`yi ya da ağı araştırır, sizi de bilgilendirir ve onay ister
Internet`e bağlandığınızda hemen ağınız araştırılır ve sizden onay beklenir. Böylece kötü niyetli ağlara ve dialerlara karşı koruma sağlarsınız.

Sistem Gereksinimleri :
  • Windows® XP Home Edition/Professional, Windows 2000 Professional
  • 300MHz işlemci veya üstü
  • 128 MB RAM

    Anahtarlar:Norton Personal Firewall indir,Norton Personal Firewall download,Norton Personal Firewall indir,Norton Personal Firewall çek,Norton Personal Firewall,Norton Personal Firewall mp3,Norton Personal Firewall şarkı sözü,Norton Personal Firewall film indir,Norton Personal Firewall film,Norton Personal Firewall açıklama,Norton Personal Firewall bul,Norton Personal Firewall video,Norton Personal Firewall bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Norton Personal Firewall
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Norton Personal Firewall
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır