Optimize Computer indir,download,yükle - Bakım - Onarım - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Bakım - Onarım » Optimize Computer
   Optimize Computer
  Boyutu : 1.57 Mb
  Kullanım Süresi : 15 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 95/98/Me/NT/2000/XP
  Üretici Firma : Amic Utilities
  Ekleme Tarihi : 19-08-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Bilgisayarınızda bulunan çeşitli gereksiz dosyaları temizleyerek diskinizde yer açmaya ve bilgisayarın daha rahat çalışmasına yarayan bir disk temizleme aracıdır. Bazı programlar bilgisayardan hatalı bir şekilde kaldırıldığı zaman çeşitli sorunlara yol açabilirler. Ayrıca internette yaptığınız dolaşmalar bile bilgisayarın zamanla yavaşlamasına yol açabilir. Düzenli aralıklarla bu bilgilerin silinmesi, bilgisayara rahat nefes aldırabilir.

Optimize Computer, 7 güçlü temizleme aracı sunar. Bu sayede bilgisayardaki gereksiz dosyaları temizler, kayıt kütüğünü onarır, çeşitli sorunları düzeltmeye çalışır. Program ayrıca internet geçmişini siler, internet bağlantı ayarlarını uygun hale getirebilir.

Optimize Computer aşağıdaki araçları içerir:

  • System Cleaner and Optimizer (Sistem temizliği ve iyileştirme):
    Program bilgisayarda bulunan gereksiz ve eski dosyaları arar, bulur ve temizleyerek disk alanı açar. Bilgisayarda durmasının bir anlamı olmayan geçici internet dosyaları, bozuk kısayollar, kurulum dosyaları, eski yedekleme dosyaları gibi çeşitli dosyaları temizleyerek PC`nin hızlanmasına katkı sağlayabilir.

  • Registry Cleaner and Fixer (Kayıt kütüğü temizler ve onarır):
    Bilgisayarının kayıt kütüğünde bulunan ve çeşitli sebeplerle orada kalmış, birikmiş ve hatalı yolları bulup, onarıp iyileştirebilir. (Not: Eğer kayıt kütüğü hakkında yeterli bilgiye sahip değilseniz bu ve bu tür programlar tarafından kendilerine göre hatalı olarak çıkartmış oldukları girişleri silme konusunda dikkat ediniz!)

  • Privacy Protector and Traces Eraser (Özel koruma ve izleri temizleme):
    İnternette dolaşırken bilgisayarınıza dolaştığınız sitelere ait çeşitli yazı, resim, görüntü gibi dosyalar yüklenir. Daha sonra o sitelere tekrar uğradığınızda o sitenin daha hızlı açılmasını sağlar. Bunlar zamanla epey yer kaplar. Bunları da güvenli silebilirsiniz.

  • Internet Tuner (İnternet ayarlama):
    Windows her zaman standart ayarlarla kurulur. Bazı işlemlerin daha hızlı yapılabilmesi için ince ayarlama yapılması gerekir. Programın içinde yer alan 11 özellik sayesinde internet bağlantınızı iyileştirebilirsiniz. Program otomatik olarak bağlantıları ayarlayabilir. (Not: Bu konuda bilgisi olmayanların dikkat etmeleri gerekmektedir!)

  • Start Up Manager (Başlangıç yönetimi):
    Bilgisayara yüklediğiniz bazı programlar kendilerini Windows başlangıcında varsaydırırlar. Bu sayede Windows her açıldığında o programlar da otomatik yüklenirler (Genelde sistem tepsisinde -saatin yanı- gözüken programlar). Bu programlar ne kadar fazlaysa bilgisayarın ilk açılışı da o kadar uzun sürer. Bunu engellemek için `başlangıç yönetimi` aracı içinden başlangıçta çalışmasını istemediğiniz programları kaldırabilirsiniz. (Not: Sistem dosyalarının onay imlerini kaldırmayın!)

  • System Tweaks (Sistem ayarlama):
    Windows`un gizli ayarlarına ulaşıp bunları değiştirmeye imkan sağlar. Kısayollarlardaki metinleri, kısayollarda bulunan okları kaldırabilir, pencereyi küçültüp, büyültürken animasyon işlevini etkinleştirebilir.

  • Task Manager (Görev yönetimi):
    Bilgisayarda bir kere çalışan işlemleri ve tüm görevleri gösterir. Task Manager sayesinde gereksiz görevleri, programları, işletim sisteminin rahat ve daha hızlı çalışması için kapatabilirsiniz.

    Programı 15 gün ücretsiz deneyebilirsiniz. Daha sonra kullanabilmek için satın almalısınız. Lisanslı fiyatı 29.95€`dur.

    Anahtarlar:Optimize Computer indir,Optimize Computer download,Optimize Computer indir,Optimize Computer çek,Optimize Computer,Optimize Computer mp3,Optimize Computer şarkı sözü,Optimize Computer film indir,Optimize Computer film,Optimize Computer açıklama,Optimize Computer bul,Optimize Computer video,Optimize Computer bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Optimize Computer
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Clean My Registry
    Advanced Registry Tracer
    Ace Optimizer
    Super Utilities Standard
    MetFileRegenerator
    System Mechanic Pro
    Advanced Registry Doctor
    Advanced WindowsCare Pers
    Eraser
    Advanced NTFS Recovery
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır