RipIt4Me indir,download,yükle - RipIt4Me - CD - DVD Araçları Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » CD - DVD Araçları » RipIt4Me » RipIt4Me
   RipIt4Me
  Boyutu : 306 Kb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 2000/2003/XP
  Üretici Firma : RipIt4Me
  Ekleme Tarihi : 19-11-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Günümüzde birçok DVD içeriği, oldukça sıkı korunan kopyalama önleme yöntemleri ile birlikte geliyor. Bu tarz kopyalama yöntemleri, firmaların korsan ürünlerden korunmaları için muhakkak ki çok yararlı. Ancak, biz ev kullanıcıları için bu durum çoğu zaman oldukça sıkıntı verici olabiliyor. Örneğin, elimizdeki bir DVD`nin, yasal hakkımız olan yedeğini, çoğu durumda bu kopyalama engelleyiciler yüzünden alamıyoruz. Hele ki, DVD`miz üzerinde kullanılan kopyalama koruması çok karmaşık ise, yeni nesil DVD yazdırma programları bile elimizi kolumuzu bağlayabiliyorlar.

Peki bu durumda, hakkımız olan yasal kopyamızı edinemeyecek miyiz? RipIt4Me, işte tam da bu noktada güvenilir bir yardımcımız olabilir.

RipIt4Me, aslında tek başına bir DVD kopyası alma programı değil. Esas görevi, DVD Shrink veya DVD Decrypter gibi yedek oluşturucu programları sorunsuzca kullanmamızı sağlamak. Bunu da, DVD`nin her türlü kopya korumasını; yenilenmiş ARccOS™, hatta RipGuard DVD korumasını bile kopyalayıcı yazılım için kırarak gerçekleştiriyor.

RipIt4Me ile kopya korumalı hemen hemen tüm DVD`ler kolaylıkla yedeklenebiliyor. Basit araçlar ve sihirbaz desteği sayesinde, birkaç adımda bu işlemlerin tümünü otomatik olarak gerçekleştirebiliyorsunuz. Kopyalama yöntemi tanınıp, program tarafından çözüldükten sonra da yapmanız gereken tek şey, DVD kopyalama programınızı kullanıp yedeğinizi hazırlamak. RipIt4Me aracını, Programkolik.CoM olarak tüm yasal yedeklemeleriniz için rahatlıkla önerebiliriz.

Yenilik:
  • Programın bundan önceki 1.5.6.0 sürümünde diskleri tanımada sorunlar çıkabiliyordu. Diskler tanımlanamıyordu. Bu sorun giderildi.

    Anahtarlar:RipIt4Me indir,RipIt4Me download,RipIt4Me indir,RipIt4Me çek,RipIt4Me,RipIt4Me mp3,RipIt4Me şarkı sözü,RipIt4Me film indir,RipIt4Me film,RipIt4Me açıklama,RipIt4Me bul,RipIt4Me video,RipIt4Me bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    RipIt4Me
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    RipIt4Me
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır