Run Ronaldo Run indir,download,yükle - Spor - Oyun Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Oyun » Spor » Run Ronaldo Run
   Run Ronaldo Run
  Boyutu : 2.08 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : 2DPlay
  Ekleme Tarihi : 29-07-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
2006 Dünya Kupası`nda bekleneni veremeyen ve sık sık kilosundan dolayı eleştirilen, dünyanın en iyi golcülerinden biri olan Ronaldo için hazırlanmış olan bu oyunda, siz Brezilyalı Ronaldo`yu kontrol ediyorsunuz. Oyuna başladığınızda, Ronaldo ve hemen arkasından Arjantinli Crespo koşuyor. Amacınız; Crespo`nun sizden önce topu kaparak gol atmasını engellemek. Bunu da karşınıza çıkan topa Crespo`dan önce davranarak vurup uzaklaştırarak yapıyorsunuz; tabii ki Crespo`dan daha hızlı olmalısınız! Yavaşlamamanız için karşınıza çıkan yemeklerden ve içeceklerden kaçmanız, hızlanmanız için de altın ayakkabıyı almanız gerekiyor. Yemekleri yediğinizde, Crespo size bir adım daha yaklaşıyor. Altın ayakkabıyı almanız halinde ise, Crespo`yu bir adım daha geride bırakıyorsunuz. Yemekler, içecekler ve toplar yerden ve havadan gelebiliyor. Yerden gelen yemekler ve içecekler için yukarı ok tuşuyla zıplayarak, havadan gelenler için ise aşağı ok tuşuyla eğilerek kaçabilirsiniz.

Oynarken çok keyif alacağınız oyunda, yüksek puan toplayarak yüksek skorlara girebilirsiniz. İnce bir şekilde Ronaldo`nun eleştirildiği Run Ronaldo Run, yani `Koş Ronaldo Koş` oyununu oynayabilmeniz için sisteminizde Macromedia Flash Player kurulu olmalıdır.

Anahtarlar:Run Ronaldo Run indir,Run Ronaldo Run download,Run Ronaldo Run indir,Run Ronaldo Run çek,Run Ronaldo Run,Run Ronaldo Run mp3,Run Ronaldo Run şarkı sözü,Run Ronaldo Run film indir,Run Ronaldo Run film,Run Ronaldo Run açıklama,Run Ronaldo Run bul,Run Ronaldo Run video,Run Ronaldo Run bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Run Ronaldo Run
SEÇMECE PROGRAMLAR
FM 2005 Gold Demo
FIFA 06
Football Manager 2008 Gol
Total Pro Basketball 2005
Zıppır - Kafes Futbolu
Aquadelic
Football Manager 2006 Str
Avea Hedef Oyunu
Links 2001
Cue Club
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır