Spy Sweeper with AntiVirus indir,download,yükle - Virüs Koruma/Temizleme (Antivirüs) - Güvenlik Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Güvenlik » Virüs Koruma/Temizleme (Antivirüs) » Spy Sweeper with AntiVirus
   Spy Sweeper with AntiVirus
  Boyutu : 13.9 Mb
  Kullanım Süresi : 7 gün-%50 dönüştürme
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 2000/2003/XP/Vista
  Üretici Firma : Webroot Software
  Ekleme Tarihi : 16-10-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Spy Sweeper with AntiVirus, günümüzün en kaliteli casus yazılımlardan koruma aracı olan Spy Sweeper yazılımının virüsten koruma özelliği eklenerek tam bir güvenlik yazılımı haline getirilmiş sürümüdür. Webroot firmasının sunmuş olduğu Spy Sweeper artık kullanıcılarını casus yazılımların yanı sıra virüslerden de koruyacaktır. Yazılım Windows Vista işletim sistemi ile de tam uyumludur.

Spy Sweeper gerçek zamanlı koruma özelliği olan bir casus yazılım temizleme aracıdır. Sisteminizi tüm casus yazılımlara ve diğer kötü niyetli araçlara karşı her an güvende tutabilmenizi sağlamaktadır. Sahip olduğu veritabanı ile yaklaşık 150.000 zararlıyı tanımlayabilmekte ve sisteminizden temizleyebilmektedir. Kendiliğinden güncelleme özelliği ile bu veritabanını sürekli güncelleyerek yeni zararlılara karşı da hazır durumda beklemektedir. Sisteminizi bilinen casus yazılımlar için en ince ayrıntısına kadar taramakta ve bulmuş olduğu zararlıları karantinaya alabildiği gibi sisteme zarar vermeden tümüyle temizleyebilmektedir. Sahip olduğu kalkanlar ile sisteminize üst düzey koruma sağlamaktadır. İnternet Explorer, Windows Sistemi, Host Dosyaları ve Başlangıç Uygulamaları için ayrı ayrı kalkanları vardır. Bu kalkanlar ile sisteminizde anlık olarak koruma sağlamakta ve hiçbir açık nokta bırakmamaktadır.

  • Gelişmiş Algılama ve Temizleme
    Spy Sweeper yokedilmesi zor olan ve verdiği zararlarla ün yapmış olan casus yazılımları gelişmiş algılama ve temizleme özelliği ile etkili biçimde tam olarak sisteminizden kaldırabilmektedir. Hatta kötü niyetli casus yazılımlar tek bir tarama sonucunda temizlenebilmektedir. Tek tarama ile bilgisayarınız temizleneceğinden tekrar tarama ve yeniden başlatma işlemleri yapmayacaksınız. Bu da size zaman kazandıracaktır.

  • Gerçek Zamanlı Çalışan Akıllı Kalkanlar
    Spy Sweeper Akıllı Kalkanları, gelişmiş casus yazılım tehditlerini, bilgisayarınıza bulaşmadan önleyebilmektedir. Bu yeni sürüm Spy Sweeper standart casus yazılım engelleme sanayisinde ilerlemiş durumdadır. Trojan–Downloader–LowZones ve SpySheriff tehditlerini ilk yükleme de durdurabilmektedir. Böylece Spy Sweeper ile bilgisayarınızı kolayca güvende tutabilirsiniz.

  • Doğru Risk Değerlendirmesi
    Spy Sweeper kullanılan doğru risk değerlendirme testlerinden sonra tehlikeli farklı casus yazılımları algılayabilmektedir. Bazı casus yazılımlar küçük tehlikeler oluştururken bazıları kişisel bilgilerinizi çalabilmektedir. Spy Sweeper her bir tehkikeyi çabukça inceleyip onun potansiyel zararını ve ne yapabileceğini size bildirir. Bu istenmeyen yazılımları kaldırmak ve sisteminizi güvende tutmak için uygulanan bir başka yoldur.

  • Kesintisiz Güncelleme Savunması
    Casus yazılımlar sık sık biçim değiştirmektedirler. Spy Sweeper bu tehditlere karşı kullandığı tanımlama veritabanı ile casus yazılımları algılayarak koruma sağlamaktadır. Yapılan güncellemeleri kendiliğinden alabildiğiniz gibi elle denetleme de yapabilirsiniz, daha sonra gerekli ayarlamaları yaparak yazılımı kendi haline bırakabilirsiniz.

  • Çoklu Kullanıcı Koruması
    Siz bilgisayarınız için Spy Sweeper yazılımını satın aldığınızda, yazılım bu bilgisayar üzerindeki tüm kullanıcıları korumaktadır. Bu durumda yazılımın yönetimini bir kullanıcı yapmakta fakat her bir kullanıcı kendi kullanımı için yazılımı özelleştirebilmektedir. Böylece en üst seviye esneklik ile tam koruma sağlanmaktadır.

  • Casus Yazılım Haber ve Bilgi Güncellemesi
    Spy Sweeper uygulaması için bir iç hak olan, son casus yazılım tehditleri hakkında temel bilgi alma işlevi bulunmaktadır. Webroot casus yazılım sorunları karşısında öncü otoritedir ve elde ettiği bilgileri hemen kullanıcıları ile paylaşmaktadır.

  • Ücretsiz Müşteri Desteği
    Tüm Webroot ürünlerinde olduğu gibi Spy Sweeper yazılımında da en zorlu casus yazılımlara karşı bilgili ve canayakın uzmanlar tarafından destek verilmektedir. Rakiplerinden farklı olarak çevrimiçi telefon desteği ücretsiz verilmektedir.

  • Memnuniyet garantisi
    Webroot tüm ürünlerinin gururla arkasında durarak, memnun olmadığınız takdirde hiç bir soru sormaksınız 30 gün içerisininde paranızı geri ödemektedir.

    Neden Spy Sweeper`ı Seçelim?
  • En geniş kapsamlı casus yazılım engelleme çözümünün elde edilmesi - 360 derece koruma sağlaması.
  • Kesintisiz izleme ile casus yazılım saldırılarını başlamadan durdurması.
  • İnatçı casus yazılımlar için gelişmiş algılama ve temizleme kabiliyetine sahip olması.
  • Kendiliğinden güncellemeler ile sizi en son tehlikelere karşı güvende tutması.
  • Müşterilerine ücretsiz destek sunması.

    En Düşük Sistem Gereksinimleri
  • Windows 2000, XP, XP Home veya XP Media Center işletim sistemi
  • 300 Mhz işlemci
  • 15 MB sabit sürücü alanı
  • 256 MB RAM
  • İnternet Explorer 5.5

    Yazılıma son sürümünde Windows Vista desteği eklenmiştir.

    Not: Yazılımın deneme sürümünde bulunan zararlılar temizlenememektedir. Yazılımı hiçbir kısıtlama olmaksızın sınırsız biçimde kullanabilmeniz için 39 dolar ödeyerek satın almanız gerekmektedir.


    Anahtarlar:Spy Sweeper with AntiVirus indir,Spy Sweeper with AntiVirus download,Spy Sweeper with AntiVirus indir,Spy Sweeper with AntiVirus çek,Spy Sweeper with AntiVirus,Spy Sweeper with AntiVirus mp3,Spy Sweeper with AntiVirus şarkı sözü,Spy Sweeper with AntiVirus film indir,Spy Sweeper with AntiVirus film,Spy Sweeper with AntiVirus açıklama,Spy Sweeper with AntiVirus bul,Spy Sweeper with AntiVirus video,Spy Sweeper with AntiVirus bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Spy Sweeper with AntiVirus
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Norton AntiBot
    Kaspersky Anti-Virus Pers
    Kaspersky Anti-Virus Pers
    Avira AntiVir PersonalEdi
    Avast! 4 Home Edition
    Sophos Anti-Rootkit
    Avast! 4 Professional Edi
    ZoneAlarm Antivirus
    Antiy Ghostbusters Standa
    Avira AntiVir PersonalEdi
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır